Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
4 γαρίδες
Λίγα νούντλς σιταριού
Μαρινάδα
40 γρ. πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε κύβους
40 γρ. πιπεριά κίτρινη, κομμένη σε κύβους
40 γρ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
4 κ.γλ. σόγια σος
Σος
Χυμός από 2 μάνγκο
Λίγο τσίλι σος
Τα λαχανικά της μαρινάδας
Παρασκευή
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφήνοντας μόνο τις ουρές, και τις βάζουμε για 10 λεπτά στη μαρινάδα.
Ποσάρουμε ελαφρώς τα νουντλς.
Βγάζουμε τις γαρίδες από τη μαρινάδα, τυλίγουμε τα νουντλς γύρω τους και τηγανίζουμε στους 200°C.
Χτυπάμε στο μπλέντερ το χυμό του μάνγκο με το τζίντζερ της μαρινάδας, ένα μέρος από τις πιπεριές και την τσίλι σος (περνάμε από σίτα).
Βάζουμε στη μέση των πιάτων τις γαρίδες και γύρω την κρύα σος με τις υπόλοιπες πιπεριές.