ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

GOURMET

25 Μαϊ 2020

Οι νέοι κανόνες των εστιατορίων και των μπαρ

Η εστίαση κάνει restart μετά από 2,5 μήνες. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζεις.

17 Μαϊ 2020

Το Noma ανοίγει ξανά με υπαίθριο wine bar και burgers

Το φημισμένο εστιατόριο του Rene Redzepi επιστρέφει με comfort χαρακτήρα.

07 Μαϊ 2020

Κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια και μπαρ για take away και delivery

Μερικές από τις νοστιμότερες επιλογές που μπορείς να τιμήσεις μέχρι να ανοίξουν και πάλι μπαρ και εστιατόρια.

07 Μαϊ 2020

Μετά το Kitchen Quarantine, ο Massimo Bottura ξεκινά το delivery

Ο κορυφαίος Ιταλός σεφ εγκαινίασε την υπηρεσία delivery για το Franceschetta 58 και κάποια από τα πιο δημοφιλή πιάτα του.

06 Μαϊ 2020

Όλα για την pinsa

Ο πρόγονος της πίτσας έχει καταγωγή από την αρχαία Ρώμη και επανέρχεται στο γαστρονομικό προσκήνιο.

06 Μαϊ 2020

Suzi Tros, το επιτυχημένο εστιατόριο μίας Ελληνίδας στο Λονδίνο

Ένα γευστικό σποτ που αξίζει να μπει στη λίστα για τις ημέρες #μετατηνκαραντινα.

05 Μαϊ 2020

Πώς το ψωμί εξελίχθηκε στο hit της καραντίνας

Γιατί όλοι το έριξαν στο ζύμωμα κατά την περίοδο του κατ' οίκον περιορισμού;

05 Μαϊ 2020

Η τέχνη του wine pairing

Όλες οι απαντήσεις στο κρίσιμο ερώτημα του τι να πιεις με το φαγητό.

05 Μαϊ 2020

Πώς κερδίζει αστέρι Michelin ένα εστιατόριο

Τα 5 σημαντικότερα στοιχεία που λαμβάνουν υπόψιν οι επιθεωρητές του σπουδαίου γαστρονομικού οδηγού και όλα όσα χρειάζεται να προσέξουν τα εστιατόρια που διεκδικούν μία θέση στο κόκκινο βιβλίο.

04 Μαϊ 2020

H πρώτη ελληνική έκδοση του γαστρονομικού οδηγού Gault & Millau

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν στη λίστα που δημοσιεύτηκε online εν μέσω πανδημίας.

16 Απρ 2020

Η συσπείρωση των αθηναϊκών εστιατορίων απέναντι στον κορονοϊό

Και οι οργανώσεις που μπορείτε να συμβάλλετε προσφέροντας τρόφιμα.

05 Μαρ 2020

Η διακριτική γοητεία του να τρως έξω μόνος

Χαλάρωσε και απόλαυσε. Τόσο το φαγητό όσο και τη γαλήνη που αυτό προσφέρει.

13 Φεβ 2020

Όλα για το bao

Τα γεμιστά ατμιστά ψωμάκια με καταγωγή την Κίνα και η πορεία τους μέχρι την κατάκτηση του παγκόσμιου street food.

12 Φεβ 2020

Η ιστορία των McDonald's

Πώς δημιουργήθηκε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες fast food όλων των εποχών.

17 Ιαν 2020

Γιατί η πίτσα είναι πιο νόστιμη την επόμενη ημέρα

Η επιστήμη μίλησε και συντάσσεται με εκείνους που λατρεύουν να τρώνε το απόλυτο comfort food κρύο, συνήθως το επόμενο πρωί.

16 Ιαν 2020

Ένας σύντομος οδηγός της κορεάτικης κουζίνας

Short guide για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ασιατικές κουζίνες.

15 Ιαν 2020

Ο σεφ με τα περισσότερα αστέρια Michelin

Spoiler alert: Είναι, φυσικά, Γάλλος.

15 Ιαν 2020

Όλα για το wagyu

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για το κορυφαίο κρέας.

14 Ιαν 2020

Η παράξενη ιστορία του σάντουιτς

Μία νόστιμη ανασκόπηση της δημιουργίας ενός εκ των greatest hits στον κόσμο της comfort γεύσης.