ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ομελέτα με Ζυμαρικά

Πώς θα φτιάξετε ομελέτα με ζυμαρικά.

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΜΕΛΕΤΑ

Υλικά

5 αυγά χτυπημένα

150 γρ. μακαρόνια

200 γρ. μανιτάρια

100 γρ. καπνιστό ζαμπόν

2 κρεμμύδια

1 πιπεριά κόκκινη

1 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο

3 κουταλιές βούτυρο

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με λιωμένο βούτυρο.

Προσθέτουμε το ζαμπόν ψιλοκομμένο και το σοτάρετε για 3 λεπτά ακόμη.

Κόβουμε σε κύβους την πιπεριά και την προσθέτουμε στο τηγάνι, μαζί με τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, το δυόσμο και τον αρακά.

Αφήνουμε να μαγειρευτούν για λίγο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Αναμιγνύουμε σε μπολ τα αυγά, τα μακαρόνια που έχουμε ήδη βράσει, τα λαχανικά, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι.

Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Επίσης...

Σάντουιτς με Αυγό, Σπαράγγια και Παρμεζάνα

Πώς θα φτιάξετε ένα νόστιμο σάντουιτς με αυγό, παρμεζάνα σε βούτυρο και σπαράγγια.

Αυγά Τιναχτά

Πώς θα φτιάξετε αυγά τιναχτά.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Ομελέτα Φούρνου

Πώς θα φτιάξετε την πιο εύκολη και πιο νόστιμη ομελέτα φούρνου.

Πίτα – Στραπατσάδα

Ένας ωραίος τρόπος για να μεταμορφώσουμε με ένα φρέσκο μαγείρεμα μια στραπατσάδα που περίσσεψε, αλλά και ένας ακόμα πιο νόστιμος τρόπος για να μεταφέρουμε με ασφάλεια και χωρίς σκεύη μια στραπατσάδα στην παραλία, στην εκδρομή ή στο γραφείο.

Γεμιστά Ψωμάκια με Αυγό, Γραβιέρα και Ζαμπόν

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα γεμιστά ψωμάκια με αυγό, γραβιέρα και ζαμπόν.

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Πατατόπιτα με Αυγά

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πατατόπιτα με αυγά.

Ομελέτα Ρολό στο Φούρνο

Η συνταγή για ομελέτα ρολό στο φούρνο.

Ομελέτα με Αγκινάρες

Η συνταγή για ομελέτα με αγκινάρες.

Τα Αυγά-Μάτια του Pierre Troisgros

Μία συνταγή για νόστιμα αυγά από τον θρυλικό Γάλλο σεφ και restaurateur.

Η πιο Ιδιαίτερη και Εύκολη Ομελέτα

Πώς θα φτιάξεις την πιο ιδιαίτερη και εύκολη ομελέτα.

Τα Αυγά του Jose Andres

Μία ιδιαίτερη συνταγή για αυγά από τον περίφημο Ισπανό σεφ.