ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Το πιο Νόστιμο Σάντουιτς με Ζαμπόν

Η συνταγή για το πιο νόστιμο σάντουιτς με ζαμπόν.

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ

Υλικά

1 κ.σ. ανάλατο βούτυρο

1 φέτα ζαμπόν

2 φέτες κίτρινο τυρί

2 αβγά

2 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας

σάλτσα μπάρμπεκιου

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ανάλατο βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσει να καπνίζει.

Προσθέτουμε μία φέτα από το ζαμπόν πάχους 5 εκ. και τη μαγειρεύουμε μέχρι να αρχίσει να καραμελώνει (περίπου 2 λεπτά ανά πλευρά).

Βγάζουμε το ζαμπόν από τη φωτιά (δεν την κλείνουμε) και το τοποθετούμε στην κάτω φέτα του ψωμιού.

Σπάμε στο τηγάνι δύο αβγά προσέχοντας να μην κολλήσουν μεταξύ τους.

Τα τηγανίζουμε όπως θέλουμε και με τον κρόκο στο επίπεδο που προτιμάμε. Αλατοπιπερώνουμε (προσεκτικά το αλάτι).

Βάζουμε μία φέτα τυρί πάνω από το ζαμπόν, το ένα αβγό, άλλη μία φέτα τυρί και το δεύτερο αβγό (τα τυριά θα αρχίσουν να λιώνουν).

Περιχύνουμε προσεκτικά με μια σάλτσα μπάρμπεκιου, σκεπάζουμε με το δεύτερο ήμισυ του ψωμιού και απολαμβάνουμε αμέσως.

Επίσης...

Ομελέτα Ρολό στο Φούρνο

Η συνταγή για ομελέτα ρολό στο φούρνο.

Ομελέτα με Αγκινάρες

Η συνταγή για ομελέτα με αγκινάρες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Τα Αυγά-Μάτια του Pierre Troisgros

Μία συνταγή για νόστιμα αυγά από τον θρυλικό Γάλλο σεφ και restaurateur.

Η πιο Ιδιαίτερη και Εύκολη Ομελέτα

Πώς θα φτιάξεις την πιο ιδιαίτερη και εύκολη ομελέτα.

Τα Αυγά του Jose Andres

Μία ιδιαίτερη συνταγή για αυγά από τον περίφημο Ισπανό σεφ.

Αυγά Μαγειρεμένα σε Λιωμένη Φέτα

Η συνταγή για αυγά μαγειρεμένα σε λιωμένη φέτα.

Τηγανιά με Σπανάκι

Η συνταγή για τηγανιά με σπανάκι.

Αυγά Τιναχτά

Πώς θα φτιάξετε αυγά τιναχτά.

Ομελέτα με Αγκινάρες

Η συνταγή για ομελέτα με αγκινάρες.

Κρεμμυδάκια με Αυγά στο Τηγάνι

Πώς θα φτιάξετε κρεμμυδάκια με αυγά στο τηγάνι.

Σουφλέ με Κοτόπουλο και Μανιτάρια

Αν σας έχει περισσέψει ψητό ή βραστό κοτόπουλο, αυτό το σουφλέ είναι η πιο νόστιμη πρόταση για να τα χρησιμοποιήσετε.

Ψωμί, Αυγά και Τυρί στο Ίδιο Τηγάνι

Ένα φαγητό σκέτη ηδονή, με γεύση που θυμίζει και αυγό τηγανητό και τοστ και σαγανάκι, αλλά και τυρόπιτα. Αρκεί να το φτιάξεις μία φορά για να το υιοθετήσεις για πάντα.