ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Γεμιστά Ψωμάκια με Αυγό, Γραβιέρα και Ζαμπόν

ΓΕΜΙΣΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΑΥΓΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ

Υλικά

4 στρογγυλά αφράτα ψωμάκια για μπέργκερ ή σάντουιτς

100 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας

100 γρ. τριμμένη γραβιέρα

100 γρ. τυρί κρέμα

4 αυγά

Εκτέλεση

Κάντε ένα άνοιγμα σε κάθε ψωμάκι στην επάνω πλευρά.

Βάλτε μέσα λίγο τυρί κρέμα, ψιλοκομμένο ζαμπόν και λίγη γραβιέρα.

Αδειάστε στο άνοιγμα ένα αυγό και πασπαλίστε με λίγη γραβιέρα ακόμα.

Βάλτε τα ψωμάκια σε ένα ταψί και ψήστε στους 180°C για 10'-20' λεπτά, ανάλογα με το πόσο ψημένα θέλετε τα αυγά σας (αν τα θέλετε σφιχτά, ψήστε τα για 25').

Tip

Με 12' ψήσιμο θα έχετε αυγά με ρευστό κρόκο και μαγειρεμένο ασπράδι.

Επίσης...

Τα Αυγά-Μάτια του Pierre Troisgros

Μία συνταγή για νόστιμα αυγά από τον θρυλικό Γάλλο σεφ και restaurateur.

Η πιο Ιδιαίτερη και Εύκολη Ομελέτα

Πώς θα φτιάξεις την πιο ιδιαίτερη και εύκολη ομελέτα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Τα Αυγά του Jose Andres

Μία ιδιαίτερη συνταγή για αυγά από τον περίφημο Ισπανό σεφ.

Αυγά Μαγειρεμένα σε Λιωμένη Φέτα

Η συνταγή για αυγά μαγειρεμένα σε λιωμένη φέτα.

Τηγανιά με Σπανάκι

Η συνταγή για τηγανιά με σπανάκι.

Αυγά Τιναχτά

Πώς θα φτιάξετε αυγά τιναχτά.

Ομελέτα με Αγκινάρες

Η συνταγή για ομελέτα με αγκινάρες.

Κρεμμυδάκια με Αυγά στο Τηγάνι

Πώς θα φτιάξετε κρεμμυδάκια με αυγά στο τηγάνι.

Ψωμί, Αυγά και Τυρί στο Ίδιο Τηγάνι

Ένα φαγητό σκέτη ηδονή, με γεύση που θυμίζει και αυγό τηγανητό και τοστ και σαγανάκι, αλλά και τυρόπιτα. Αρκεί να το φτιάξεις μία φορά για να το υιοθετήσεις για πάντα.

Croque Monsieur

Η συνταγή για το τέλειο croque monsieur.

Ομελέτα με Λουκάνικα και Ντομάτα

Πώς θα φτιάξετε την πιο εύκολη και νόστιμη ομελέτα με λουκάνικα και ντομάτα.

Σαγανάκι με Σουτζούκι

Η συνταγή για ένα λαχταριστό πολίτικο σαγανάκι.