Υλικά
1 πεσκανδρίτσα (περίπου 2 κιλά), κομμένη σε κύβουςΥλικά
Κρεμμύδια ξερά
Πράσινες, κόκκινες, κίτρινες πιπεριές
Παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη σος αβοκάντο
2 ώριμα αβοκάντο
4 κουταλιές πηκτή κρέμα γάλακτος (Creme epαίsse)
4 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
3 κουταλιές μπύρα (Pilsener Urquell)
Εκτέλεση
Κόβετε την πεσκανδρίτσα σε φιλέτα και στη συνέχεια σε κύβους, Περνάτε τους κύβους σε σουβλάκια εναλλάξ μαζί με κομμάτια κρεμμυδιού και πράσινης πιπεριάς, Αλείφετε τα σουβλάκια με ελάχιστο ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνετε.
Ενώ ψήνονται τα σουβλάκια, ετοιμάζετε τη σος ως εξής:
Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και σκεπάζετε με αυτήν τη σος τα σουβλάκια της πεσκανδρίτσας, αφού αφαιρέσετε τις μεταλλικές σούβλες.
Πασπαλίζετε το πιάτο με μαϊντανό ψιλοκομμένο και γαρνίρετε με δαχτυλίδια κίτρινης και κόκκινης πιπεριάς και τοματίνια (cherries).