Follow us

Wema: νέα άφιξη στο delivery

Μια νέα online υπηρεσία φαγητού για το σπίτι ή το γραφείο, που εστιάζει στις οργανικές, αγνές πρώτες ύλες από πιστοποιημένους παραγωγούς…

Wema: νέα άφιξη στο delivery

Wema στα Σουαχίλι σημαίνει “το καλύτερο για το σώμα και το πνεύμα”, το δικό μας και των άλλων. Έτσι, δημιουργήθηκε αυτή η υπηρεσία delivery φαγητού, με βασική φιλοσοφία το ότι η καλή διατροφή μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο, χαρίζοντας υγεία, ευεξία και καλή διάθεση.
Στο Wema, όπως μας λένε, προετοιμάζουν καθημερινά νόστιμες και φρέσκες επιλογές σε κυρίως πιάτα, σαλάτες, wraps και sandwiches, καθώς και πρωινό. Στο μενού θα βρει κανείς επιλογές χαμηλές σε γλουτένη, vegetarian και vegan επιδόρπια χωρίς προσθήκη ζάχαρης, καθώς και πιάτα με βιολογικό κρέας.

Wema: νέα άφιξη στο delivery

Όλες οι πρώτες ύλες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και ως επί το πλείστον είναι οργανικές, από πιστοποιημένους παραγωγούς. Έτσι, εξασφαλίζουν ότι τα υλικά τους είναι αγνά και μη επεξεργασμένα, χωρίς συντηρητικά.
Το μενού έχει επιμεληθεί η διατροφολόγος Χριστίνα Κωστάρα και στην ιστοσελίδα www.wema.gr υπάρχουν πίνακες διατροφικής αξίας για κάθε πρόταση του μενού. Οι συσκευασίες είναι 100% οικολογικές, κατασκευασμένες από ξυλοπολτό.

Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα: η σαλάτα τρυφερό σπανάκι baby με κατσικίσιο τυρί, παντζάρι, αμύγδαλο ψημένο σε bio ταμάρι και σος βαλσάμικου, η βελουτέ σούπα κολοκύθας με καρότο, η ομελέτα με 4 ασπράδια αβγών, το βιολογικό μοσχάρι μαγειρεμένο με κακάο, σέλερι και καρότο, συνοδευόμενο από πουρέ βιολογικής πατάτας.

Μια από τις επιλογές πρωινού περιλαμβάνει bircher muesli, φρέσκο κομμάτι κέικ ημέρας και smoothie φρούτων, ενώ υπάρχουν στο μενού και επιδόρπια σαν την ωμοφαγική σοκολατένια μους.
Δέχονται παραγγελίες ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στα 210 2774896, 210 2774899, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30-18:00.

Περισσότερα στο www.wema.gr

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…