Υλικά
υλικά
6 αβγά, βρασμένα σφιχτά
80 γρ. τεμαχισμένο φιλέτο πέστροφας
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. κάππαρη
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/4 κ.γ. κίμινο τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
παρασκευή
Καθαρίζουμε τα αβγά και τα κόβουμε κατά μήκος.
Αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε βαθύ σκεύος.
Ψιλοκόβουμε τη μισή κάππαρη.
Προσθέτουμε στους κρόκους τη μαγιονέζα, τα μπαχαρικά και το λεμόνι και λυώνουμε με το πιρούνι να γίνει ένα μείγμα.
Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη κάππαρη, την πέστροφα και το μισό μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.
Γεμίζουμε με το μείγμα τις κοιλότητες των ασπραδιών, σχηματίζοντας βουναλάκι με κουταλάκι ή βγάζουμε το μείγμα με χοντρό κορνέ.
Γαρνίρουμε με ολόκληρη κάππαρη και μαϊντανό.
Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα. tips: για ένα πιο "φροντισμένο" ορεκτικό γαρνίρουμε με ολόκληρα κομματάκια πέστροφας ή με μπρικ.