ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Bitter Mimosa της Μυρσίνης Σπανέλη

Bitter Mimosa της Μυρσίνης Σπανέλη

15ml Campari
1 κουταλιά μαρμελάδα πορτοκάλι
Απογεμίζουμε με Amalia Brut

Ποτήρι: παγωμένη τουλίπα
Μέθοδος: Stir/ fine strain
Πάγος: δεν χρειάζεται
Γαρνιτούρα: φλούδα πορτοκαλιού

Αναδύεστε το Campari αλλά και την μαρμελάδα πορτοκαλιού με πάγο και ένα κουτάλι και διπλοσουρώστε σε ένα ποτήρι σαμπάνιας. Απογεμίστε με Amalia Brut

Ημ/νια δημοσίευσης: 24/02/20

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό