ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μια νύχτα στο δάσος του Μέλανα Δρυμού

Tο Monkey 47 φρόντισε να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά τις ρίζες του, μεταφέροντας εκλεκτούς καλεσμένους για ένα βράδυ από τον Πειραιά στη μαγεία του δάσους του Μέλανα Δρυμού.

Μια νύχτα στο δάσος του Μέλανα Δρυμού

Πολύπλοκο και αφιλτράριστο. Με αρκετά -όπως υποδηλώνει άλλωστε και ο αριθμός στο όνομά του- βότανα, τα οποία έξοχα συνδυάζονται σε ένα τελικό αποτέλεσμα ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Ένα gin που τιμά κάθε πτυχή του genre και ταυτόχρονα κάνει το δικό του statement. Πολυσύνθετο και ισορροπημένο, πικάντικο και φρέσκο στο τελείωμα. Απολαμβάνεται τόσο σκέτο όσο και σε -οποιοδήποτε σχετικό ή πιο ασυνήθιστο- cocktail.

Αυτό ακριβώς είναι το Monkey 47, που φρόντισε να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά τις ρίζες του, μεταφέροντας εκλεκτούς καλεσμένους για ένα βράδυ από τον Πειραιά στη μαγεία του δάσους του Μέλανα Δρυμού. Το Pirée μεταμορφώθηκε σε ένα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό δάσος, γεμάτο με μυστηριώδεις εκπλήξεις, φέρνοντας κάτι από το Schwarzwald της Γερμανίας στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Μια νύχτα στο δάσος του Μέλανα Δρυμού

Αρχικά, η εκκεντρικά γοητευτική και γοητευτικά εκκεντρική 'Lady Bollenhut' υποδέχθηκε τους καλεσμένους προσφέροντας τους ένα δροσιστικό Monkey Gimlet με το εντυπωσιακό της κρινολίνο, λίγο πριν αυτοί κάνουν το πρώτο βήμα μέσα σε μια ονειρική και ταυτόχρονα dark διαδρομή.

Τη σκυτάλη πήραν οι bartenders του Monkey Wunderbar, σε μία τελετή μύησης των επισκεπτών που δεν περιελάμβανε κάποιο περίεργο τελετουργικό αλλά τρία απολαυστικά cocktails, τα "Monkey and tonic”, "Mai monkey” και "Monkey’s knees”.

Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε το Monkey shot, το οποίο προσφερόταν στους προσκεκλημένους με το χτύπημα ενός κουδουνιού. Οι πιο τολμηροί, ανέβηκαν στον επάνω χώρο, εκεί όπου μία αινιγματική fortune-teller προέβλεπε το μέλλον για εκείνους που είχαν το θάρρος να το αντέξουν, προτείνοντας παράλληλα το ιδανικό Monkey 47 cocktail γι’ αυτούς. Κερασάκι στην τούρτα, το άκρως εντυπωσιακό aerial performance από χορευτές με τη μορφή εξωτικών πτηνών και οι μοναδικές μελωδίες των "Tenorman and friends”.

Βρετανικές παραδόσεις, ινδικά μπαχάρια και μοναδικότητα του Μέλανα Δρυμού. Όλα αυτά μπήκαν στο σέικερ σε μία θαυμάσια βραδιά, που θα κάνει καιρό να ξεχαστεί. Ακριβώς όπως και η πρώτη γουλιά του Monkey 47.

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό