ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ο οργανικός καφές που «έκλεισε» τους Χρυσούς Σκούφους 2022

Kατάφερε να «κλείσει» τη μεγάλη αυτή γαστρονομική γιορτή διπλά και με τον καλύτερο τρόπο, σερβίροντας τη zero waste λογική της βραδιάς, στο ποτήρι.

Ο οργανικός καφές που «έκλεισε» τους Χρυσούς Σκούφους 2022

Το βελούδινο άγγιγμα του Nespresso Professional Peru Organic έφερε την ισορροπημένη φινέτσα του στο τραπέζι του diner de gala ολοκληρώνοντας την υψηλή γαστρονομική εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο.

Με αρώματα φρούτων και λεπτεπίλεπτη οξύτητα, που εξισορροπείται ιδανικά από γλυκές νότες ψημένων δημητριακών, ο Peru Organic «έκλεισε» το μοναδικό γαστιμαργικό ταξίδι που σχεδίασαν οι σεφ της βραδιάς, Αστέριος Κουστούδης (executive σεφ της «Μεγάλης Βρεταννίας» και του «King George») και Τάσος Μαντής (από το καινούργιο «Soil»), για το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022.

Ισορροπημένος και φινετσάτος, ο πρώτος οργανικός καφές της Nespresso Professional ήρθε από μικρές οργανικές φάρμες για να φέρει στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας την τεχνογνωσία της Nespresso Professional στο ιδανικό επισφράγισμα μιας υψηλής γαστρονομικές εμπειρίας, με το ντελικάτο χάδι ενός κορυφαίου φλιτζανιού καφέ.

Επιπλέον, τα υπολείμματα του σπάνιου αυτού καφέ χρησιμοποιήθηκαν για να προετοιμαστεί ένα φίνο και αρωματικό λικέρ, που προετοίμασε την παλέτα μας για το μεγάλο φινάλε της βραδιάς. Έτσι, o Nespresso Professional Peru Organic κατάφερε όχι απλώς να "κλείσει" τη μεγάλη αυτή γαστρονομική γιορτή διπλά και με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να σερβίρει τη zero waste λογική της βραδιάς, στο ποτήρι.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…