Follow us

Τα γαλακτοκομικά που έφεραν αυθεντική γεύση Ελλάδας στους Χρυσούς Σκούφους

Η γεύση ΔΩΔΩΝΗ, σταθερή για πάνω από μισόν αιώνα, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά όχι απλά τη θέση της στις κορυφαίες γαστρονομικές στιγμές της χώρας, αλλά τον τίτλο της ως ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της γεύσης της Ελλάδας.

Τα γαλακτοκομικά που έφεραν αυθεντική γεύση Ελλάδας στους Χρυσούς Σκούφους

Η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το Κλασικό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό πλούτισαν το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 με την αυθεντική νοστιμιά τους και εντυπωσίασαν με τις γευστικές τους δυνατότητες.

Φτιαγμένα από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα και με ιστορία που μετρά κοντά 60 χρόνια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, που εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες εδώ και 42 χρόνια, αποτέλεσαν πρωταγωνιστές του diner de gala των Χρυσών Σκούφων του 2022, γοητεύοντας με το γευστικό ταμπεραμέντο, αλλά και τη ντελικάτη τους ευελιξία, τα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρετανίας.

Ταυτισμένα με τη γεύση της Ελλάδας, η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό έγιναν θησαυροί νοστιμιάς στα χέρια των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της «Μεγάλης Βρεταννίας» και του «King George»«) και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο «Soil»). Οι δύο μαέστροι του diner de gala εκμεταλλεύτηκαν την αιχμηρή τους αυθεντικότητα για να δώσουν χαρακτήρα στη λεπτεπίλεπτη σφακιανή πίτα, με φέτα, γιαούρτι και φλούδα νεραντζιού confit – ένα καλωσόρισμα που έγινε φαβορί της βραδιάς. Παράλληλα, στο amuse bouche από μπρόκολο, πίκλες το κοτσάνι του κηπευτικού και πουρές και κους κους από τον ανθό του, συνάντησαν την σπιρτόζικη ένταση της Φέτας ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ, σε ένα πιάτο ζηλευτής ισορροπίας.

Βραβευμένη με πλειάδα διακρίσεων σε διεθνείς διαγωνισμούς, η γεύση ΔΩΔΩΝΗ, σταθερή για πάνω από μισόν αιώνα, επιβεβαίωσε έτσι όχι απλά τη θέση της στις κορυφαίες γαστρονομικές στιγμές της χώρας, αλλά τον τίτλο της ως ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της γεύσης της Ελλάδας. Γεύση αυθεντική και ξεχωριστή, όπως η γεύση της ΔΩΔΩΝΗ.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…