ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μάθε - Φάε - Ζήσε, ένα νέο περιοδικό για περισσότερη απόλαυση και υγεία στη ζωή μας

Ένα ανοιξιάτικο «δώρο» ευεξίας, έμπνευσης και δημιουργικότητας μας περιμένει εδώ και λίγες μέρες στα καταστήματα My market ανά την Αθήνα και την Ελλάδα.

Μάθε - Φάε - Ζήσε, ένα νέο περιοδικό για περισσότερη απόλαυση και υγεία στη ζωή μας

Ένα ανοιξιάτικο «δώρο» ευεξίας, έμπνευσης και δημιουργικότητας μας περιμένει εδώ και λίγες μέρες στα καταστήματα My market ανά την Αθήνα και την Ελλάδα. Ο λόγος για το νέο περιοδικό Μάθε Φάε Ζήσε που διατίθεται στη συμβολική τιμή των 40 λεπτών, ένα επιπλέον βήμα που εντάσσεται στην ομώνυμη πλατφόρμα φροντίδας για τη διατροφή που έχει καθιερώσει η γνωστή ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ, μέσα από την οποία μας δίνει τη γνώση αλλά και ευκαιρίες για να αναβαθμίσουμε τη διατροφή μας αλλά και τη ζωή μας γενικότερα.

Εμείς εδώ στο αθηνόραμα έχουμε έναν επιπλέον λόγο να αισθανόμαστε χαρούμενοι που το ξεφυλλίζουμε γιατί το δουλέψαμε μαζί με τα My market αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, την ευθύνη της δημοσιογραφικής ύλης και την παραγωγή και το αποτέλεσμα μας τιμά.

Μάθε - Φάε - Ζήσε, ένα νέο περιοδικό για περισσότερη απόλαυση και υγεία στη ζωή μας

Πρόκειται για μια έκδοση 112 σελίδων βασισμένη στις αρχές του Μάθε-Φάε-Ζήσε, η οποία μας μυεί σε μια νέα φιλοσοφία καθημερινότητας βασισμένη στη σωστή, λελογισμένη διατροφή, αλλά και στο ευ ζην γενικότερα μέσα από τη θετική ενέργεια, την άσκηση, το ταξίδι, την ευεξία και τις χαλαρές στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά μας. Ένα περιοδικό που θα κυκλοφορεί τέσσερις φορές το χρόνο ακολουθώντας την αλλαγή των εποχών.

Στις σελίδες του πρώτου τεύχους βρίσκουμε ιδέες για μικρές στιγμές καθημερινής ευζωίας που θα μας κάνουν παρέα όσο #menoumespiti: από γρήγορους και υγιεινούς πειραματισμούς στην κουζίνα με τα παιδιά και αποτοξινωτικά vegan burgers μέχρι συνταγές εμπνευσμένες από τις πιο αγαπημένες μας ταινίες κι από ιδέες για γυμναστική στο σπίτι μέχρι αναζωογονητικές μάσκες ομορφιάς με τα υλικά του ψυγείου μας. Ακόμη, γευστική δοκιμή ροζέ κρασιών αλλά και ιδέες για aperitivo στο σπίτι και συμβουλές από γνωστούς σεφ και bartenders. Ελπίζουμε να το απολαύσετε όσο κι εμείς που το ετοιμάσαμε και να σας αλλάξει έστω και λίγο την καθημερινότητα προσθέτοντας γεύση, χρώμα και ευεξία τώρα που τόσο τα χρειαζόμαστε.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό