ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Η Μήλος μας στρώνει τραπέζι στο «360ο»

Το γαστρονομικό φεστιβάλ Think Globally-Act Locally, που διοργανώνει το «360ο Cocktail bar Restaurant», με γεύσεις παράδοσης από 16 νησιά, συνεχίζεται την Παρασκευή 6 Μαρτίου με την κουζίνα της Μήλου.

Η Μήλος μας στρώνει τραπέζι στο «360ο»

Ξεκίνησε με ευγενείς προσδοκίες, που επαληθεύτηκαν. Η πρωτοβουλία του cocktail bar - εστιατορίου «360ο» (Ηφαίστου 2, Πλ. Μοναστηρακίου) στο Μοναστηράκι να διοργανώσει ένα γαστρονομικό φεστιβάλ που θα μας ταξιδέψει στις κουζίνες 16 αιγαιοπελαγίτικων νησιών, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν σε περιβαλλοντική οργάνωση, στέφθηκε από επιτυχία. Ήδη η πρώτη φετινή διοργάνωση πλησιάζει στο τέλος της, με τη Μήλο να μας μυεί στις νοστιμιές της, στις 6 Μαρτίου.

Ο σεφ Βασίλης Παπικινός, του γνωστού εστιατορίου «Αλευρόμυλος» στον Αδάμαντα, έρχεται να μας μαγειρέψει τοπικά πιάτα με τον δικό του τρόπο, φέρνοντας υλικά από το νησί του, ενώ τα γλυκίσματα θα είναι της Ανεζίνας από το «Γλυκοφίλεμα». Ετοιμαστείτε για πιταράκια, φλαουνάκια, μανούρα και ξινομυζήθρα και κατσικάκι με μηλέικο μπελτέ, μεταξύ άλλων που θα υπάρχουν στο πλούσιο μενού.

Η Μήλος μας στρώνει τραπέζι στο «360ο»

Θα ακολουθήσει η Σέριφος στις 8 Μαρτίου.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και τα έσοδα φέτος θα διατεθούν στην ομάδα δράσης Aegean Rebreath η οποία, μεταξύ άλλων, υλοποιεί δράσεις προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2103240034 και 6984607736.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό