Follow us

Μεζέδες της Δ. Μακεδονίας από την Παναγιώτα Γιοβανίδου στο Χάι Λάιφ

Μεζέδες της Δ. Μακεδονίας από την Παναγιώτα Γιοβανίδου στο Χάι Λάιφ

Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του ουζερί-εστιατορίου Χάι Λάιφ του Πειραιά, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο, θα δοκιμάζουμε τους επόμενους μήνες μεζέδες με ονομασία προέλευσης, από επτά περιοχές. Κάθε μήνα μπαίνει στην κουζίνα μια άλλη σεφ για να μας ταξιδέψει γευστικά με αυθεντικούς μεζέδες με αυθεντικά υλικά, που πιάνουν από Μικρά Ασία και Πόλη μέχρι Θράκη και νησιά.

Το πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα έχει ως εξής:

Παναγιώτα Γιοβανίδου (Δυτική Μακεδονία) 7/4/2020 – 12/4/2020,
Οσλέμ – Θεοφανία Κιμπάρ (Πόλη) 5/5/2020 – 10/5/2020,
Μάρω Διακάτου (Σύρος) 2/6/2020 – 7/6/2020

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…