Follow us

Το γιαούρτι στο προσκήνιο

Το γιαούρτι στο προσκήνιο

Με την υπόξινη γεύση του και την κρεμώδη υφή του, το ελληνικό γιαούρτι -διάσημο σε όλον τον κόσμο πλέον-, είναι μια πρώτη ύλη με άπειρες δυνατότητες στη μαγειρική. Σε μαρινάδες, σαν σάλτσα, σε σουφλέ, σε γκρατέν, αντί για μπεσαμέλ, σε σούπες, σε ζύμες. Οι συνταγές που σας προτείνουμε εδώ, φλερτάρουν με την κουζίνα της Μέσης Ανατολής και προτείνουν το γιαούρτι μαζί με λαχανικά, μπαχαρικά και κοτόπουλο σε μια μίνι συλλογή από αρωματικά, φρέσκα και νόστιμα πιάτα.

Updated: 17/05/21
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 28/03/19

Επίσης...

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;