Ρύζι parboiled με μανιτάρια και κρεμμύδι, έτοιμο σε 20 λεπτά (για 3 μερίδες)
Παρασκευή
Βράζετε το περιεχόμενο του φακέλου στα 660 ml που προτείνει η συσκευασία. Σε χλιαρό νερό, μπορείτε να έχετε μουσκέψει από πριν 30 γρ. αποξηραμένα πορτσίνι, τα οποία θα σοτάρετε στη συνέχεια και θα τα προσθέσετε στην κατσαρόλα δέκα λεπτά πριν την κατεβάσετε από τη φωτιά.
Όταν είναι έτοιμο το ριζότο, μαζί με το βούτυρο, βάζετε και τρεις κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρετε αμέσως προτείνοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Η δική μας πρόταση
Η γεύση του είναι ικανοποιητική και χρειάζεται ελάχιστες παρεμβάσεις για να δείχνει πιο σπιτικό