ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Λικέρ Μελιού

Η συνταγή για λικέρ μελιού.

ΛΙΚΕΡ ΜΕΛΙΟΥ

Υλικά

470 ml βότκα ή κονιάκ

255 γρ. μέλι

φλούδα από ένα πορτοκάλι

230 ml ζεστό (όχι καυτό) νερό

1 καρφάκι γαρίφαλο

2 ξυλάκια κανέλας

Εκτέλεση

Σε γυάλινο βάζο διαλύουμε πολύ καλά το μέλι στο ζεστό νερό.

Προσθέτουμε τη βότκα ή το κονιάκ, τα μπαχαρικά μας και τη φλούδα πορτοκαλιού.

Αφήνουμε για 3 εβδομάδες και αν θέλουμε να μην έχει πολύ έντονη τη μυρωδιά του πορτοκαλιού αφαιρούμε τη φλούδα.

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό