
Υλικά
50ml pisco Υλικά
25ml λικέρ πράσινο μήλο
20ml χυμός λεμονιού με γιούζου (Ιαπωνέζικο λάιμ)
30ml σιρόπι σίσο
Εκτέλεση
χτυπάμε όλα τα υλικά καλά στο shaker, διπλοσουρώνουμε και σερβίρουμε χωρίς πάγο με γαρνιτούρα μερικά φύλλα γιούζου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE
50ml pisco Υλικά
25ml λικέρ πράσινο μήλο
20ml χυμός λεμονιού με γιούζου (Ιαπωνέζικο λάιμ)
30ml σιρόπι σίσο
χτυπάμε όλα τα υλικά καλά στο shaker, διπλοσουρώνουμε και σερβίρουμε χωρίς πάγο με γαρνιτούρα μερικά φύλλα γιούζου.
Η συνταγή για το κοκτέιλ Milano-Torino.
Η συνταγή για το κοκτέιλ Dutch Negroni.
Η συνταγή για το κοκτέιλ Spumante.