ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Sazerac cocktail

Sazerac cocktail

Υλικά

Υλικά για 1 κοκτέιλ

90 ml rye whisky

1 κύβο ζάχαρης

2 dash Peychaud's bitters

1 dash Angostura bitters

Absinthe (αψέντι)

φλούδα λεμονιού

(ποτήρι old-fashioned)

Εκτέλεση

Σ' ένα φαρδύ, χαμηλό ποτήρι πιέζουμε τη ζάχαρη με λίγες σταγόνες νερό να λιώσει.

Προσθέτουμε αρκετά παγάκια, το whisky και τα bitters και ανακατεύουμε καλά.

Σ΄ ένα παγωμένο old-fashioned ποτήρι ρίχνουμε μερικές σταγόνες Absinth να απλωθεί στα τοιχώματα και αδειάζουμε το περίσσευμα.

Στραγγίζουμε μέσα το περιεχόμενο του πρώτου ποτηριού και γαρνίρουμε με φλούδα λεμονιού.

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό