Υλικά
700 γρ. κρέμα γάλακτος 35%Υλικά για 5 μερίδες
300 γρ. γάλα πλήρες
180 γρ. κουβερτούρα extra amer 67%
1 γρ. κρόκος Κοζάνης
Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα, τον κρόκο Κοζάνης και την κρέμα γάλακτος.
Μόλις βράσει το μείγμα, το σουρώνουμε.
Έπειτα, ρίχνουμε το μείγμα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Για να λιώσει καλά η σοκολάτα ανακατεύουμε πολύ προσεχτικά με μπίμερ (ραβδομπλέντερ), χωρίς να πάρει αέρα το ρόφημα.
Σκεπάζουμε το ρόφημα με μεμβράνη, η οποία θα πρέπει να εφάπτεται με την επιφάνεια του ροφήματος.