Υλικά
400 γρ. βούτυρο 82%Υλικά (για 50 τεμάχια)
5 γρ. αλάτι
50 γρ. κακάο
400 γρ. αλεύρι 55%
160 γρ. ζάχαρη άχνη
1 αβγό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ με το φτερό, σε μεσαία ταχύτητα.
Μόλις ετοιμαστεί το ζυμάρι, το πλάθουμε σε κυλινδρικό σχήμα και το αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει.
Αφού σφίξει το ζυμάρι, το βγάζουμε από την κατάψυξή και το αλείφουμε με νερό.
Έπειτα, σε ένα ταψί με κρυσταλλική ζάχαρη το ρολάρουμε και μετά το κόβουμε σε ροδέλες.
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για περίπου 20 λεπτά (ανάλογα το φούρνο).