Υλικά
1 κιλό περίπου μπον φιλέ ή μπριζόλες, σε ατομικές μερίδεςΥλικά (για 4 άτομα)
20 στρείδια μεγάλα (αν δεν βρείτε, χρησιμοποιήστε «πράσινα» μύδια Ν.Ζηλανδίας)
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ. χυμός λεμονιού
1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
1/2 φλιτζ. σέρι (κρασί)
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Αφαιρέστε τα πάχη από το κρέας και χαράξτε θύλακες, χωρίς να βγει το μαχαίρι σας από την άλλη πλευρά.
Αλατοπιπερώνετε τη χάραξη.Βάλτε τη βρασμένη ψίχα των στρειδιών στους θύλακες και τυλίξτε το κρέας σφιχτά, σε δύο-τρία σημεία, με σπάγκο.
Ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά σε μια κατσαρόλα και αφήστε το κρέας για μια ώρα να μαρινάρεται, γυρίζοντας πλευρές κατά διαστήματα.
Βάλτε τα ρολά στο μπάρμπεκιου και ψήστε από όλες τις πλευρές.