Υλικά
Υλικά
4 μαρούλια
1/2 κιλό άγρια ραδίκια
Σος βινεγκρέτ
Bινεγκρέτ
125 cc ελαιόλαδο
40 cc ξίδι από κρασί
150 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
Αλάτι - πιπέρι
Παρασκευή
Καθαρίζουμε τα μαρούλια, αφαιρούμε τα εξωτερικά φύλλα και κρατάμε τα πιο τρυφερά.
Χτυπάμε την βινεγκρέτ σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετούμε τα φύλλα από τα μαρούλια γύρω από το μπολ, όρθια, αφού τα βουτήξουμε στην βινεγκρέτ.
Στο κενό που δημιουργείται, τοποθετούμε τα ραδίκια, τα οποία έχουμε καθαρίσει πολύ προσεκτικά.
Περιχύνουμε τα μαρούλια και τα ραδίκια με την υπόλοιπη βινεγκρέτ και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο καρύδι.