ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Hendricks Lunar

Hendricks Lunar

Το πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό gin το Hendricks μόλις απέκτησε μια καινούργια premium εκδοχή περιορισμένης κυκλοφορίας με έμπνευση το μπλε φεγγάρι.

Η δημιουργός του iconic gin με το άρωμα και τη γεύση αγγουριού η Lesley Gracie έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κηπουρική ειδικά τις νυχτερινές ώρες κάτω από το φως του φεγγαριού. Μια από τις βραδιές που φρόντιζε τα αρωματικά βότανα του κήπου της σκέφτηκε το Hendricks lunar, που φυλάσσεται στην κλασική φιάλη του Hendricks έχει όμως μπλε αποχρώσεις και σύμβολο το μπλε φεγγάρι.

Η παραγωγή του γίνεται με όλες τις αυστηρές προδιαγραφές που ισχύουν και για το διάσημο πρότυπο gin, αυτό που αλλάζει είναι η προσθήκη κάποιον επιπλέον συστατικών. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Στη μύτη μυρίζουμε νυχτολούλουδα και πολύ ωραίες νότες από μαγειρεμένα μπαχαρικά, ενώ στο στόμα μας έρχεται μια αναπάντεχη δροσιά από φλούδες κίτρου. Η Lesley προτείνει να το απολαυσούμε τις καλοκαιρινές βραδιές κάτω από το σεληνόφως παρέα με τους φίλους μας. Εσείς Δοκιμάστε το αρχικά σκέτο, μετά προσθέστε λίγο πάγο και δώστε του λίγο χρόνο να απελευθερώσει τα λεπτά του αρώματα. Αν θέλετε περισσότερες προτάσεις είναι φανταστικό με τόνικ και με μια έξτρα τσαχπινιά λίγο μαύρο πιπέρι.

Θα το βρείτε στις κάβες.

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό