ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Eπισκεφτήκαμε το νέο Bufala Gelato στο Μοναστηράκι

To βουβαλινό παγωτό κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και πλέον τα Bufala Gelato φέρνουν φρέσκο παγωτό από βουβαλινό -και όχι μόνο- γάλα στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας.

Eπισκεφτήκαμε το νέο Bufala Gelato στο Μοναστηράκι

Το νέο κατάστημα των Bufala Gelato σερβίρει στον πεζόδρομο και μας προσκαλεί να απολαύσουμε φρέσκο παγωτό στη σκιά. Τα καταστήματα του brand ειδικεύονται στα παγωτά με βουβαλινό γάλα και ο φετινός κατάλογός τους είναι ενισχυμένος με νέες γεύσεις αγελαδινού και βουβαλινού παγωτού, σορμπέ αλλά και αρκετές vegan επιλογές με βάση το νερό. Το παγωτό παρασκευάζεται καθημερινά στα καταστήματα με φρέσκα υλικά, ενώ για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο πληθωρικό, η επιλογή μονόδρομος είναι ένα buffle cone· δηλαδή ένα τραγανό χωνάκι από φρέσκια βάφλα, που φτιάχνετε εκείνη τη στιγμή μπροστά σας.

4 γεύσεις με βουβαλινό γάλα που ξεχωρίσαμε:

Eπισκεφτήκαμε το νέο Bufala Gelato στο Μοναστηράκι

-Παγωτό γιαούρτι με αμύγδαλο και ολόκληρα κομμάτια ροδάκινου: δροσιστικό παγωτό με καβουρδισμένο αμύγδαλο, καλή γεύση που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια.
- «Πειραγμένη» stracciatella με raspberry: παγωτό που ξεχωρίζει για την καλή γευστική ισορροπία.
- Μπανάνα φυστικοβούτυρο: καλό γευστικά παγωτό με ισορροπία, ενδιαφέρουσα η προσθήκη του crunchy στοιχείου.
- Παγωτό λευκή σοκολάτα με ξύσμα lime και ρόδι: ευχάριστο γευστικό αποτέλεσμα με καλή επίγευση και το lime να είναι όσο διακριτικό πρέπει.

Μητροπόλεως 80, Αθήνα | 2103213252 | Περισσότερα καταστήματα στο http://bufalagelato.com/

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.