ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Έτοιμες vegan προτάσεις φαγητών από τη Νestlé

Έτοιμες vegan προτάσεις φαγητών από τη Νestlé

Vegan και vegetarian επιλογές με προσεγμένη γεύση είναι τώρα στη διάθεσή μας στα καταστήματα τροφίμων, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση σε όσους αποζητούν το plant-based φαγητό με 100% φυτικά συστατικά. Αποτελούν την τελευταία πρόταση της μεγάλης εταιρείας τροφίμων Nestlé και έρχονται με τη μορφή burger, λουκάνικων και nuggets, ενώ η γεύση τους είναι πολύ κοντά στα αντίστοιχα κλασικά προϊόντα. Έχουν σαν βάση τη σόγια (εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης) και είναι πολύ εύκολα στην προετοιμασία τους, για γρήγορο φαγητό στο σπίτι.

Πρόκειται για το Garden Gourmet Sensational Burger, ένα burger με όψη και αρώματα που θυμίζουν το κλασικό, το Garden Gourmet Sensational Sausage, ένα λουκάνικο που θα συμπληρώσει τα γρήγορα πιάτα μας ή θα γίνει hot dog και τα τραγανά Garden Gourmet Vegan Nuggets, με τη γνωστή γεύση των nuggets, που αρέσουν ιδιαίτερα και στα παιδιά.

Η τάση για plant-based διατροφή κατακτά όλο και περισσότερο κόσμο -ουσιαστικά φαίνεται να αποτελεί μια κοινωνική τάση με όραμα το μέλλον του πλανήτη καθώς, μεταξύ των άλλων, στα πλεονεκτήματα των φυτικών προϊόντων υπολογίζεται και το σημαντικά χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμά τους.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.