ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Λιχουδιές κοτόπουλου Αγγελάκης που θα λατρέψουν τα παιδιά

Λιχουδιές κοτόπουλου Αγγελάκης που θα λατρέψουν τα παιδιά

Χειροποίητα κεφτεδάκια από φρέσκο κιμά κοτόπουλου, κοτομπουκιές και φιλετίνια από ατόφιο στήθος κοτόπουλου είναι τα τρία νέα προϊόντα με την υπογραφή-εγγύηση Αγγελάκης, που απευθύνονται αρχικά σε παιδιά, αλλά και σε όσους αγαπούν τις πανέ λιχουδιές, που γίνονται εύκολα στο τηγάνι ή στον φούρνο για ένα γρήγορο γεύμα ή σνακ. Έχουν ήπια και νόστιμη γεύση, με ισορροπημένα μπαχαρικά και μυρωδικά και το πανάρισμά τους με φρυγανιά δημιουργεί τραγανό εξωτερικό ενώ παραμένει ζουμερό το εσωτερικό τους. Εξάλλου, η ελκυστική συσκευασία τους τα διατηρεί σε προστατευτική ατμόσφαιρα ώστε να παραμένει αναλλοίωτη η φρεσκάδα τους για περισσότερες μέρες.

Η ποιότητα αυτών των προϊόντων ξεχώρισε ανάμεσα σε δεκάδες διεθνή προϊόντα του τομέα τους στον απαιτητικό διαγωνισμό γεύσης του International Taste Institute 2021 στις Βρυξέλλες, χαρίζοντάς τους αστέρια «ανώτερης γεύσης».

Τα τραγανά κεφτεδάκια, οι κοτομπουκιές ή τα φιλετίνια θα εμπλουτίσουν επίσης μια σαλάτα, μετατρέποντάς την σε ολοκληρωμένο γεύμα, θα μπουν σε σάντουιτς για σνακ στην παραλία ή στο παιχνίδι, θα γίνουν ελκυστικά burgers για παιδιά και μεγάλους και ιδανικό finger food για το πάρτι.

Περισσότερες πληροφορίες: https://aggelakis.gr/proionta/panarismena/.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.