ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Η “Κύκνος” απέσπασε 4 διεθνείς διακρίσεις

Η “Κύκνος” απέσπασε 4 διεθνείς διακρίσεις

Τέσσερα προϊόντα της ιστορικής βιομηχανίας τομάτας “Κύκνος Α.Ε.” ξεχώρισαν στις τυφλές δοκιμές των βραβείων Superior Taste Awards 2021, που θεωρούνται από τα πιο έγκυρα διεθνή βραβεία στον χώρο των τροφίμων και των ποτών. Ο «Τοματοπολτός διπλής Συμπύκνωσης» απέσπασε τη μέγιστη διάκριση με 3 αστέρια ως εξαιρετικό προϊόν και τα προϊόντα «Τριμμένες Τομάτες στη γυάλινη φιάλη». Τα προϊόντα: «Σάλτσα Τομάτας με Φέτα και Ρίγανη» και «Σάλτσα τομάτας με ελιές Καλαμών» απέσπασαν από 2 Αστέρια, ως αξιοσημείωτα προϊόντα.

Στα Superior Taste Awards η αξιολόγηση των υποψηφίων προϊόντων γίνεται από διακεκριμένους στον κόσμο σεφ και γευσιγνώστες με τη μέθοδο της «τυφλής δοκιμής» χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο και η τελική βαθμολογία προκύπτει από τις επιμέρους βαθμολογίες σε κάθε ένα από τα 5 οργανοληπτικά κριτήρια που αξιολογούνται: Πρώτη Γευστική Εντύπωση, Όψη, Οσμή, Γεύση και Υφή.

Η “Κύκνος” είναι η πρώτη βιομηχανία τομάτας στη χώρα μας, με το αρχικό της εργοστάσιο να ιδρύεται στο Ναύπλιο το 1928. Το μεγάλο, σύγχρονο εργοστάσιο βρίσκεται στη Σαβάλια Ηλείας, ενώ όλα τα προϊόντα της βιομηχανίας είναι χωρίς συντηρητικά, πιστοποιημένα GMO και gluten free.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.