Follow us

Τι θα πιούμε τις γιορτές;

Τρία ζεστά, μοσχοβολιστά ροφήματα, που εμπνέονται από τις αρωματικές και γευστικές μνήμες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, που αξίζει να δοκιμάσετε…

Τι θα πιούμε τις γιορτές;

Τις γιορτές εκτός από τα spirits θέλουμε να πιούμε και ένα διαφορετικό ρόφημα χωρίς αλκοόλ, που να μας θυμίζει τα αρώματα των γιορτών. Η γνωστή εταιρεία καφέ Coffee Island δημιούργησε όχι ένα, αλλά τρία πολύ ωραία ροφήματα, που ανακατεύουν αγαπημένες εορταστικές γεύσεις.

Το πρώτο είναι ένας specialty καφέ, ο Jingle blend. Μόλις τον βάλετε στο ποτήρι αμέσως αναδύονται τα αρώματα από μελομακάρονο, μέλι, φουντούκι και μοσχοκάρυδο. Δεν θέλεις να τελειώσει και σίγουρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις την μέρα σου και να μπεις στο εορταστικό κλίμα.

Τι θα πιούμε τις γιορτές;

Σε περίπτωση που θέλεις κάποιο ρόφημα για το πρωί ή για όλη την ημέρα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο Gingerbread Latte και στο Gingerbread chocolate. Και στα δυο πρωταγωνιστεί το σιρόπι gingerbread, το μοσχοκάρυδο και η κανέλα. Αν είστε περισσότερο της σοκολάτας δοκιμάστε το δεύτερο. Για να το κάνετε ακόμα πιο γιορτινό, μη διστάσετε να προσθέσετε μια καλή δόση σαντιγί.

Μπορείτε βέβαια να μοιραστείτε τα γιορτινά ροφήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να τους τα ετοιμάσετε στο σπίτι ή να τους τα προσφέρετε ως δώρο. Θα βρείτε στην αγορά ένα πανέμορφο xmas gift box σε περιορισμένες ποσότητες, που έχει μέσα μια φανταστική HO HO HO συλλεκτική κούπα και το Gingerbread ρόφημα με τη σοκολάτα. Σίγουρα είναι ένα πρωτότυπο και απολαυστικό δώρο.

Οι εκπλήξεις από τα Coffee Island δεν σταματούν εδώ. Αν μπείτε στο site www.coffeeisland.gr δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό, που μοιράζει σε τρεις τυχερούς τον καφέ για όλα το χρόνο και σε δυο τυχερούς ένα τραπέζι στο εστιατόριο Fedel του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνεται και αυτά είναι πολύ ωραία!

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;