Follow us

Nespresso, από την Σκανδιναβία με αγάπη

Η γνωστή εταιρεία Nespresso κυκλοφορεί μόνο για τη γιορτινή περίοδο τρεις νέες γεύσεις, με έμπνευση τη μοναδική Σκανδιναβία. Ο καφές είναι ό,τι πρέπει…

Nespresso, από την Σκανδιναβία με αγάπη

Τις γιορτές βρίσκουμε την ευκαιρία να μαζευτούμε με τους φίλους και τους συγγενείς μας. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να απολαύσουμε μαζί τους κάτι διαφορετικό.Είτε στην αρχή είτε στο τέλος του Χριστουγεννιάτικου δείπνου, για να καλωσορίσουμε ή να αποχαιρετήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, ένας καλός καφές ενδείκνυται. Πώς θα σας φαινόταν δε αν αυτός ο καφές μοσχοβόλησε Χριστούγεννα;

Η Nespresso ειδικά γι αυτές τις ημέρες προτείνει τρεις καφέδες που σε ταξιδεύουν στην μακρινή και γιορτινή Σκανδιναβία. Ο πρώτος αρωματικός είναι ο Almond Cake Flavoured. Μόλις βάλετε την κάψουλα στη μηχανή καφέ και ετοιμαστεί, αμέσως θα έρθουν στη μύτη σας αρώματα μπισκότου, ανακατεμένα με βανίλια. Ο συγκεκριμένος καφές προέρχεται από το παραδοσιακό γιορτινό κέικ της Νορβηγίας. Μπορείτε να τον πιείτε ζεστό, στο τέλος του δείπνου και να το συνοδεύσετε με ένα ωραίο κέικ ή με ένα αφράτο πανετόνε.

Nespresso, από την Σκανδιναβία με αγάπη

Ο δεύτερος αρωματικός καφές είναι επίσης εκπληκτικός, ειδικά αν σας αρέσουν τα κόκκινα φρούτα. Λέγεται Cloudberry και έχει εκρηκτικά αρώματα βατόμουρων. Τα συγκεκριμένα βατόμουρα ευδοκιμούν στις παγωμένες συνθήκες των Σκανδιναβικών χωρών. Κάθε γουλιά είναι γεμάτη φρούτα και έχει μια πολύ ωραία και αναζωογονητική οξύτητα. Και αυτόν τον καφέ μπορείτε να τον πιείτε και να καθαρίσετε τον ουρανίσκο σας σκέτο ή να τον συνδυάσετε με ένα πληθωρικό γλυκό με σοκολάτα και κόκκινα φρούτα.

Για το τέλος, γι αυτούς που θέλουν κάτι πιο δυνατό, αφήσαμε τον εξαιρετικό Lungo Nordic Blanc. Ένας σύνθετος και δυνατός καφές, που αποτελείται από αφρικάνικους και νοτιοαμερικάνικους κόκκους Arabica. Η μύτη του είναι φινετσάτη με ωραίες νότες φρούτων και το στόμα του γεμάτο με νύξεις δημητριακών και ξηρών καρπών, που παραμένουν μέχρι το τέλος. Αξίζει να τον απολαύσετε σκέτο, αργά αργά.

Σε περίπτωση που θέλετε να προσφέρετε δώρο τους συλλεκτικούς καφέδες, η σειρά έχει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό, που υπογράφει η διάσημη Δανή σχεδιάστρια Louise Campbell. Για να συμπληρώσετε το τέλειο δώρο, η σειρά περιλαμβάνει και limited edition φλιτζάνια.

Τους καφέδες μπορείτε να τους βρείτε σε όλα τα boutique shop της Nespresso, ακόμα και να τα παραγγείλετε online στο www.nespresso.com

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;