Follow us

3 νέες αφορμές για «Ψωμί Ξανά»

Ο Καραμολέγκος παρουσίασε τα τρία νέα, καινοτόμα προϊόντα του στην κατηγορία του ψωμιού του τοστ: Slim Toast, Lower Carb και Χωρίς Προσθήκη σε αλάτι και ζάχαρη.

3 νέες αφορμές για «Ψωμί Ξανά»

Σ’ ένα ανοιξιάτικο γεύμα, στο εστιατόριο 48Urban Garden, η εταιρεία Καραμολέγκος παρουσίασε πριν λίγες ημέρες τα τρία νέα της προϊόντα: Slim Toast, Lower Carb, Χωρίς Προσθήκη σε αλάτι και ζάχαρη. Με το σλόγκαν «Ψωμί ξανά», ένα όνομα που για πάνω από μισό αιώνα εφοδιάζει το τραπέζι της ελληνικής οικογένειας με εκλεκτά αρτοσκευάσματα, πρωτοπορεί με καινοτόμα προϊόντα.

3 νέες αφορμές για «Ψωμί Ξανά»
Από αριστερά: Σ. Δημητριάδης, Ε. Καπάνταης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο δρ. Ευθύμιος Καπάνταης, παθολόγος και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, αναφέρθηκε στις νέες διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων και στην ουσία γλυκομαννάνη, βασικό συστατικό του Slim Toast, καθώς και στα οφέλη για όσους επιλέξουν το ψωμί χωρίς προσθήκη σε ζάχαρη και αλάτι. Στη συνέχεια, ο Στέφανος Δημητριάδης, πρωταθλητής κολύμβησης και διατροφολόγος με μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιστήμη Τροφίμων, μίλησε για το lower carb και πώς αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αθλούνται.

Και τα τρία νέα προϊόντα Καραμολέγκος διατίθενται σε όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας, με χαρακτηριστικά έντονα χρώματα συσκευασίας (μωβ, πράσινο, μπλε).
Όπως μας είπαν, καταναλώνοντας μια φέτα ψωμί Slim Toast πριν από κάθε γεύμα, σε συνδυασμό με δύο ποτήρια νερό, αισθάνεσαι πιο χορτάτος και τρως λιγότερο και σε αυτό συμβάλλει η φυτική υδατοδιαλυτή ίνα γλυκομαννάνη, που εφοδιάζει τον οργανισμό με περισσότερες φυτικές ίνες. Το Lower Carb είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, αλλά έχει 30% λιγότερους υδατάνθρακες, χάρη σε ένα μείγμα αλεύρων (βρώμης, λιναρόσπορου και φάβας). Τέλος, για όσους πρέπει να βγάλουν το αλάτι και τη ζάχαρη από τη ζωή τους, υπάρχει το Χωρίς Προσθήκη σε αλάτι και ζάχαρη, που συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;