Follow us

To Chryssinas Bakery κατέβηκε πιο κέντρο…

Από την Κηφισιά στην περιοχή Κατεχάκη και Μεσογείων πήγε το αρτοποιείο με τα ιδιαίτερα αρτοσκευάσματα, με ένα εργαστήριο υψηλών προδιαγραφών…

To Chryssinas Bakery κατέβηκε πιο κέντρο…

Τον φούρνο Chryssinas τον γνωρίσαμε, όταν άνοιξε πριν έξι χρόνια σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς. Πρόσφατα, μετακόμισε πιο κεντρικά, στην περιοχή Ελληνορώσων, κοντά στο μετρό Κατεχάκη, σ’ έναν κάθετο της Λεωφόρου Μεσογείων.
Εδώ, βρίσκουμε καθημερινά πολλά είδη ψωμιού, από το κλασικό χωριάτικο, που έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας –τιμής (μόνο 0,50), το προζυμένιο της γιαγιάς, μέχρι τα ειδικού τύπου χωρίς γλουτένη, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, με Ω3, με σπόρους chia. Είναι γνωστή η αγάπη τους στα κριτσίνια με 24 διαφορετικά είδη, από κλασικά σπανακιού, παντζαριού και ντομάτας μέχρι πιο ιδιαίτερα, όπως με λάιμ, με ταμπάσκο, με βαλσαμικό ξίδι ή με ενεργό άνθρακα.

To Chryssinas Bakery κατέβηκε πιο κέντρο…

Ακόμη, φτιάχνουν χειροποίητες πίτες, σάντουιτς με προσεχτικά επιλεγμένα υλικά, σαλάτες, αλλά και μπισκότα, βουτήματα, κέικ, ή παξιμαδάκια τύπου Βελγίου, όλα με σε πολύ καλή ποιότητα και γεύση. Από τον χώρο δεν λείπει και στο νέο πόστο η βιτρίνα με τα γλυκά, από έμπειρο pastry chef, ενώ εδώ μπορεί να βρει κανείς και τον πολύ καλό καφέ Taf.
Μια ακόμα λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά, είναι ότι χρησιμοποιούν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον: έτσι, τα ροφήματα τα δίνουν σε χάρτινα ποτήρια με καλαμάκι από μπαμπού.

Από το κατάστημα βλέπει κανείς και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια, που καλύπτουν πλέον συνολική επιφάνεια 500 τ.μ. και έτσι μπορούν να ανταποκριθούν και στις αυξημένες απαιτήσεις των παραγγελιών χονδρικής που αναλαμβάνουν, από μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Chryssinas breads, desserts & tasty flirts, Μπαϊρακτάρη 4, Αθήνα, τηλ. 2161001011, www.chryssinas.gr

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;