Follow us

Νέο γιαούρτι διπλοστραγγιστό

Νέα σειρά γιαουρτιού από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα κυκλοφόρησε η ΔΕΛΤΑ, με την τεχνική της διπλοστράγγισης…

Νέο γιαούρτι διπλοστραγγιστό

Η ΔΕΛΤΑ, μετά από 65 χρόνια πείρας, δημιούργησε το νέο γιαούρτι ΔΕΛΤΑ “διπλοστραγγιστό”. Πρόκειται για ένα γιαούρτι στραγγισμένο όχι μία, αλλά τουλάχιστον δύο φορές, με τη μοναδική τεχνική στράγγισης που μόνο η ΔΕΛΤΑ κατέχει και το οποίο παράγεται από 100% ελληνικό επιλεγμένο φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ. Την ξεχωριστή αυτή συνταγή, που εγγυάται την πλούσια υφή και γεύση του, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρόσφατα στην επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση που έγινε στο εστιατόριο Kuzina. Στο μενού, που επιμελήθηκε ειδικά για την περίσταση ο σεφ Άρης Τσανακλίδης, χρησιμοποιήθηκε τόσο το γιαούρτι με 2% λιπαρά, όσο και εκείνο με 10% λιπαρά, με ιδιαίτερη επιτυχία. Η πυκνή του υφή δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα τόσο στη μαγειρική, όσο και στη ζαχαροπλαστική κι αυτό το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σεφ.

Η διαφημιστική καμπάνια που ήδη τρέχει για το διπλοστραγγιστό έχει πρωταγωνιστή τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, εστιάζοντας έτσι στη διπλή προσπάθεια, τον “διπλό κόπο” της ΔΕΛΤΑ για το νέο προϊόν της. Εντάσσεται στη σειρά «Με αγάπη», που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό με τη νέα συσκευασία του φρέσκου γάλακτος, με σήμα την καρδιά.

Το νέο ΔΕΛΤΑ διπλοστραγγιστό το βρίσκουμε σε συσκευασίες των 3Χ200γρ. με 10% και 2% λιπαρά και σε συσκευασία του 1 κιλού με 2% λιπαρά.

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;