Follow us

Κρύσταλλοι Θάλασσας του Αιγαίου από την Aegean Naturals

Η Aegean Naturals παράγει τους top quality κρυστάλλους θάλασσας Ακταία, που εξάγονται μέσα από τη θάλασσα με μοναδικό και καινοτόμο τρόπο…

Κρύσταλλοι Θάλασσας του Αιγαίου από την Aegean Naturals

Στην πράξη, η πρώτη ύλη αντλείται από την πεντακάθαρη και κρυστάλλινη θάλασσα του Αιγαίου. Η όλη διαδικασία υποστηρίζεται από τις μελέτες του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας και ξεκινάει με την επιλογή των καλύτερων θαλασσινών νερών σε βάθη 14 μέτρων, απόστασης 500m από τις ακτές και από σημεία όπου εντοπίζονται υποθαλάσσια ρεύματα. Από εκεί, με όλους τους κατάλληλους ελέγχους και μεθόδους προστασίας, το θαλασσινό νερό μεταφέρεται στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής, στη Λαυρεωτική. Το μεγαλύτερο μέρος του θαλασσινού νερού εξατμίζεται με φυσικό τρόπο, με την δύναμη του ήλιου. Στη συνέχεια, ακολουθεί η ολική αφύγρανση, η συμπύκνωση και η κρυσταλλοποίηση, με την επίδραση είτε του ήλιου, είτε του αέρα. Οι κρύσταλλοι, στο τελικό στάδιο, μεταφέρονται σε πιστοποιημένη μονάδα συσκευασίας.

Το αποτέλεσμα είναι δυο εξαιρετικά προϊόντα: το Ακταία με τη δύναμη του Ήλιου και το Ακταία με τη δύναμη του Αέρα… Το Ακταία με τη μαύρη, εντυπωσιακή ετικέτα, περιέχει αγνούς κρυστάλλους της θάλασσσας, που έχουν αφυγρανθεί με την επίδραση του ήλιου, συλλέγονται και συσκευάζονται με το χέρι και είναι πλούσιοι σε μαγνήσιο και ψευδάργυρο.
Το Ακταία με τη γαλάζια ετικέτα, αφορά ένα premium προϊόν, που παράγεται με την επιρροή του καθαρού αέρα. Αυτός ο τρόπος αφύγρανσης, πέρα από την υψηλή ποιότητα, δίνει τη δυνατότητα της παραγωγής καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Κρύσταλλοι Θάλασσας του Αιγαίου από την Aegean Naturals

Δοκιμάζοντας τα δυο κρυστάλλους θάλασσας, καταλαβαίνεις τα προτερήματα τους. Έχουν εντυπωσιακή ένταση και διάρκεια στο στόμα. Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορούν να νοστιμέψουν και να ανεβάσουν στροφές σε οποιοδήποτε πιάτο. Δοκιμάστε τους σε κλασικές συνταγές: χρησιμοποιούνται όπου και όπως το αλάτι. Το μυστικό είναι ότι χρειάζεται μικρότερη ποσότητα από το κλασικό αλάτι. Ένα tip, επίσης, είναι να τους προσθέσετε στο τέλος. Δίνουν ένταση και φρεσκάδα σε κάθε πιάτο.

Η εταιρεία Aegean Naturals, με οδηγό την καινοτομία, έχει ως φιλοσοφία της την παραγωγή προϊόντων, που συνδυάζουν την ποιότητα με τον φυσικό τρόπο επεξεργασίας και την προστασία του περιβάλλοντος. Με άλλα λόγια, προωθούν την υγεία μέσα από τη φυσική ποιοτική διατροφή, ενώ παράλληλα προάγουν τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.
Με την ίδια οικολογική συνείδηση, εκτός από τoυς κρυστάλλους, δραστηριοποιούνται στην παραγωγή αποσταγμένου νερού και διάφορων συμπληρωμάτων διατροφής με κύριο συστατικό το χλωριούχο μαγνήσιο.
Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά όλα τα προϊόντα, στο φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή Γεύσεις 2016, στην Τεχνόπολη (10-12/6/16).

www.aegeannaturals.gr

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;