ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Δροσιστικό Ρόφημα με Παγωτό Ροδάκινο

Πώς θα φτιάξετε ένα νόστιμο και δροσιστικό ρόφημα με παγωτό ροδάκινο.

ΡΟΦΗΜΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Υλικά

Για το παγωτό:

250 γραμμάρια γιαούρτι με 2% λιπαρά

2 κουταλάκια γλυκού χυμό λεμονιού

ροδάκινο σε ελαφρύ σιρόπι

Για το ρόφημα:

3 κουταλιές παγωτό ροδάκινο

αναψυκτικό με γεύση grapefruit

30 γραμμάρια Campari (προαιρετικό)

εστραγκόν

Εκτέλεση

Για το παγωτό: Κόψε το ροδάκινο σε κομμάτια και ανακάτεψε το με το χυμό λεμονιού στο multi. Πολτοποίησε το καλά και πρόσθεσε το γιαούρτι.

Πολτοποίησε το και πάλι μέχρι να έχεις ένα ομοιογενές μείγμα και βάλ’το στην κατάψυξη για 2 ώρες.

Όταν περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, βγάλε το παγωτό και ξαναχτύπησε το στο μπλέντερ για 1-2 λεπτά.

Ξαναβάλ’το στην κατάψυξη για 3 ώρες και χτύπησε το ξανά για 1-2 λεπτά.

Βάλ’το στην κατάψυξη για 3 ώρες και χτύπησε το παγωτό μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.

Για το ρόφημα: Βάλε το παγωτό σε ένα ψηλό κρύο ποτήρι. Επικάλυψε το με το αναψυκτικό και το Campari και (αν θέλεις) γαρνίρισέ το με εστραγκόν.

Επίσης...

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Περισσότερα από

Γλυκά

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.

Περγαµόντο Γλυκό του Κουταλιού

Η συνταγή για γλυκό του κουταλιού περγαμόντο.