ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μπισκότα με Βρώμη και Καρύδα

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ

Υλικά

Υλικά για 25 μπισκότα

125 γρ. λιωμένο βούτυρο

250 γρ. καστανή ζάχαρη

2 αυγά

200 γρ. αλεύρι

100 γρ. ινδική καρύδα

100 γρ. νιφάδες βρώμης

2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

125 ml γάλα

1 βανιλίνη σκόνη

1 κ.γλ. κανέλα

Εκτέλεση

Βάλτε σε ένα μπολ το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη και τα αβγά και ανακατέψτε τα.

Προσθέστε το γάλα, τη βανιλίνη, την κανέλα και μετά ρίξτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την ινδική καρύδα και τις νιφάδες βρώμης.

Με ένα κουτάλι μοιράστε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό ταψί (υπολογίστε περίπου 25 κουταλιές από τη συνολική ποσότητα).

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 12 λεπτά.

Τip

Η καστανή ζάχαρη δίνει καραμελένια γεύση και πιο μαστιχωτή υφή στα γλυκά.

Επίσης...

Τάρτα Καραμέλας με Ψιχουλιαστή Ζύμη

Πώς θα φτιάξετε τάρτα καραμέλας με ψιχουλιαστή ζύμη.

Τάρτα με Μαρμελάδα

Η συνταγή για μία νόστιμη τάρτα με μαρμελάδα.

Περισσότερα από

Γλυκά

Τάρτα με Μπισκότα και Αφράτη Κρέμα Γιαουρτιού

Η συνταγή για τάρτα με μπισκότα και αφράτη κρέμα γιαουρτιού.

Αμέθυστα Καρύδας

Πώς θα φτιάξετε αμέθυστα καρύδας.

Μπισκότα με Κεράσι και Φουντούκι

Η συνταγή για τα νοστιμότερα μπισκότα με κεράσι και φουντούκι.

Τραγανά Μπισκότα με Ελαιόλαδο

Η συνταγή για τραγανά μπισκότα με ελαιόλαδο.

Ναπολιτάνικα Struffoli

Πώς θα φτιάξεις τα αυθεντικά και πιο νόστιμα ναπολιτάνικα struffoli.

Αμυγδαλωτά

Ένα παλιό, σχεδόν αριστοκρατικό γλυκό των παλαιών νοικοκυρών. Το πιο αιθέριο, το πιο μαστιχωτό.

Σεκέρ Παρέ

Πώς θα φτιάξετε σεκέρ παρέ.

Ατσμάδες με Μαγιά

Η συνταγή για ατσμάδες με μαγιά.

Τσατάλια Μικρασιάτικα

Η συνταγή για τα παραδοσιακά μικρασιάτικα τσατάλια.

Χιονούλα

Φοντάν διαφορετικό, στρουμπουλό, χορταστικό, μαλακό και βελούδινο.