Follow us

Ποπ κορν

Τα ωμά θαλασσινά κάνουν βουτιά σε ένα βιμπράτο λουτρό λεμονιού και αναδύονται ως ceviche, η νέα latino ανερχόμενη τάση, που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον πλανήτη. Ο διάσημος σεφ Douglas Rodriguez, βασιλιάς του Nuevo Latino food και συνεργάτης του εστιατορίου Cubanita, εξηγεί στο ΕΥ τα πώς και τα γιατί και δίνει τις συνταγές που θα απογειώσουν το πάρτι μας.

Ποπ κορν

Υλικά

Υλικά

2 κ.σ ηλιέλαιο

2/3 φλιτζ. σπόροι καλαμποκιού

Αλάτι αρωματισμένο με σκόρδο (garlic salt)

Παρασκευή

Σε μια βαθιά κατσαρόλα, βάζουμε το λάδι και το καλαμπόκι σε δυνατή φωτιά και σκεπάζουμε.

Κουνάμε κάθε λίγο την κατσαρόλα, καθώς οι σπόροι σκάνε με γρήγορο ρυθμό.

Όταν ο ρυθμός του σκασίματος πέσει, σβήνουμε το μάτι και αφήνουμε σκεπασμένη την κατσαρόλα μέχρι να σταματήσουν εντελώς.

Ανοίγουμε το καπάκι και τα αλατίζουμε.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.

Κρασάτα Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξεις θαυμάσια κρασάτα μανιτάρια.