Follow us

Το Noma ανοίγει ξανά με υπαίθριο wine bar και burgers

NOMA

Η άρση κάποιων από τα περιοριστικά μέτρα που είχαν ληφθεί στη Δανία στο πλαίσιο περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού έδωσε την ευκαιρία σε πολλά από τα καταστήματα εστίασης της χώρας να ξεκινήσουν σιγά σιγά τις διαδικασίες επιστροφής τους στην κανονικότητα. Μεταξύ αυτών ασφαλώς και κάποια από τα πιο φημισμένα της δανέζικης πρωτεύουσας που θεωρείται πλέον η Μέκκα της ευρωπαϊκής γαστρονομίας και των νέων τάσεων.

Το Noma ανοίγει ξανά με υπαίθριο wine bar και burgers

Όπως ανακοινώθηκε μέσω των social media αλλά και στο επίσημο σάιτ του Noma, το δημοφιλές εστιατόριο του Rene Redzepi θα υποδεχθεί και πάλι το κοινό από την Πέμπτη 21 Μαΐου. Το concept θα είναι αρχικά διαφοροποιημένο καθώς θα σερβίρει μόνο στον εξωτερικό του χώρο, όπου θα στηθεί ένα υπαίθριο wine bar.

Όσον αφορά το μενού αυτό θα περιλαμβάνει μερικές επιλεγμένες ετικέτες κρασιού καθώς και δύο burgers, το Noma cheeseburger και το Noma veggie burger. Όπως αναφέρεται δεν θα χρειάζονται κρατήσεις.

Όπως τονίζει ο σπουδαίος Δανός σεφ και restaurateur, για να φτάσει το Noma σε επίπεδα κανονικής λειτουργίας θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, κάτι που είναι η φυσική εξέλιξη μετά από αρκετές εβδομάδες που παρέμεινε κλειστό. Η ημερομηνία επιστροφής δεν έχει οριστεί ακόμη, ενώ όσοι είχαν κάνει κράτηση πριν την πανδημία του κορονοϊού θα επιβραβευθούν με ένα προπληρωμένο voucher.

ΝΟΜΑ 2

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;