ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Το Noma ανοίγει ξανά με υπαίθριο wine bar και burgers

NOMA

Η άρση κάποιων από τα περιοριστικά μέτρα που είχαν ληφθεί στη Δανία στο πλαίσιο περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού έδωσε την ευκαιρία σε πολλά από τα καταστήματα εστίασης της χώρας να ξεκινήσουν σιγά σιγά τις διαδικασίες επιστροφής τους στην κανονικότητα. Μεταξύ αυτών ασφαλώς και κάποια από τα πιο φημισμένα της δανέζικης πρωτεύουσας που θεωρείται πλέον η Μέκκα της ευρωπαϊκής γαστρονομίας και των νέων τάσεων.

Το Noma ανοίγει ξανά με υπαίθριο wine bar και burgers

Όπως ανακοινώθηκε μέσω των social media αλλά και στο επίσημο σάιτ του Noma, το δημοφιλές εστιατόριο του Rene Redzepi θα υποδεχθεί και πάλι το κοινό από την Πέμπτη 21 Μαΐου. Το concept θα είναι αρχικά διαφοροποιημένο καθώς θα σερβίρει μόνο στον εξωτερικό του χώρο, όπου θα στηθεί ένα υπαίθριο wine bar.

Όσον αφορά το μενού αυτό θα περιλαμβάνει μερικές επιλεγμένες ετικέτες κρασιού καθώς και δύο burgers, το Noma cheeseburger και το Noma veggie burger. Όπως αναφέρεται δεν θα χρειάζονται κρατήσεις.

Όπως τονίζει ο σπουδαίος Δανός σεφ και restaurateur, για να φτάσει το Noma σε επίπεδα κανονικής λειτουργίας θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, κάτι που είναι η φυσική εξέλιξη μετά από αρκετές εβδομάδες που παρέμεινε κλειστό. Η ημερομηνία επιστροφής δεν έχει οριστεί ακόμη, ενώ όσοι είχαν κάνει κράτηση πριν την πανδημία του κορονοϊού θα επιβραβευθούν με ένα προπληρωμένο voucher.

ΝΟΜΑ 2

Επίσης...

Περισσότερα από