ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

ARTOZA: Η 17η έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής επιστρέφει

Η Artoza είναι το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική, κλάδου που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στην εποχή μας…

ARTOZA: Η 17η έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής επιστρέφει

H ARTOZA, η κορυφαία Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στη χώρα μας για επαγγελματίες, επιστρέφει 12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo και διεξάγεται φέτος παράλληλα με την έκθεση Foodtech, ολοκληρώνοντας το πακέτο της ενημέρωσης και του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων του κλάδου. Στη διάρκειά της και στο πλαίσιο του Artoza Lab, διεξάγονται ενδιαφέροντα workshops και masterclasses από καταξιωμένους pastry & bakery experts αλλά και διαλέξεις που αφορούν την οργάνωση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Η Artoza θεωρείται κορυφαίο εμπορικό γεγονός για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική, κλάδου που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στην εποχή μας και συγκεντρώνει πάντα επισκέπτες από όλη τη χώρα, chefs και επιχειρηματίες που θέλουν να ενημερωθούν ή και να αναπτύξουν την επιχείρηση τους.

Η FOODTECH 2021 που διεξάγεται παράλληλα, απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου της βιομηχανίας των τροφίμων και ποτών και αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφόρησης καινοτομιών και τεχνολογικών εξελίξεων, ενώ είναι στοχευμένη στις τεχνολογίες αιχμής για την παραγωγή και συσκευασία Τροφίμων και Ποτών. Στο stage τoυ FOODTECH Lab στο Hall 1 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από στελέχη του κλάδου, experts της αγοράς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων, τα οποία θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry.

Σημειώνουμε ότι οι νέες τάσεις στο κρεοπωλείο, σύγχρονοι εξοπλισμοί και τεχνικές, καθώς και διαγωνισμός κρεοτεχνίας, θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων, στα FOODTECH Workshops, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο stage του Hall 1.

Είσοδος με προσκλήσεις (μπείτε στα site της έκθεσης ΑRTOZA 2021 και έκθεσης FOODTECH 2021 για πληροφορίες).

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, 11π.μ.-7μ.μ.
Σάββατο 13 Νοεβμρίου, 10π.μ.-7μ.μ.
Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 10π.μ.-7μ.μ.
Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, 10π.μ.-6.30μ.μ.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.