ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Καφές για την παρέα με τη Vertuo Carafe

Καφές για την παρέα με τη Vertuo Carafe

Όταν η παρέα είναι μεγάλη, η πρακτική λύση για γρήγορο αλλά εξίσου ποιοτικό καφέ κρύβεται στη νέα κάψουλα Carafe Pour-Over Style, που λειτουργεί με τις μηχανές Vertuo Nespresso και ετοιμάζει με ένα πάτημα κουμπιού 535 ml καφέ! Το συγκεκριμένο χαρμάνι βγάζει καβουρδιστές και καπνιστές νότες, με πλούσια γεύση και άρωμα και είναι ειδικά μελετημένο για να σερβίρεται σε καράφα.

Οι μηχανές Vertuo Nespresso είναι ό,τι πιο πρακτικό έχει εφευρεθεί στον τομέα της μηχανής espresso, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού ετοιμάζεις καφέ στην ποσότητα που επιθυμείς για μικρά και μεγάλα φλιτζάνια, για espresso 40 ml αλλά και για καράφα με το νέο Pour-Over Style Carafe 535 ml.

Καφές για την παρέα με τη Vertuo Carafe

Αυτό οφείλεται στο σύστημα Centrifusion που εφαρμόζεται στις Vertuo, το οποίο προσαρμόζει όλες τις παραμέτρους παρασκευής του καφέ (εκχύλιση, θερμοκρασία, ποσότητα νερού, ταχύτητα περιστροφής κ.ά.) ανάλογα με την ποσότητα που επιθυμείς κάθε φορά -πάντα με ένα πάτημα κουμπιού! Στη διάθεσή μας υπάρχουν 34 χαρμάνια για διαφορετικά μεγέθη κούπας, για μηχανές Vertuo.

Να σημειώσουμε ακόμα, ότι οι μηχανές Vertuo έχουν κατασκευαστεί από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ το 99,5% της συσκευασίας τους είναι ανακυκλώσιμο.

Οι νέοι καφέδες, οι μηχανές και τα αξεσουάρ Vertuo διατίθενται online και στα καταστήματα Nespresso. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://www.nespresso.com/gr/el

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.