ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Η Βάρη υποδέχεται τη Φάρμα Μπράλου

Στη γνωστή κρεατογειτονιά της Αττικής άνοιξε το κατάστημα «υπερπαραγωγή» της Φάρμας Μπράλου με κρεοπωλείο, deli και ψητοπωλείο.

Η Βάρη υποδέχεται τη Φάρμα Μπράλου

Στα δέκα χρόνια παρουσίας της στον τομέα του ποιοτικού κρέατος, η Φάρμα Μπράλου εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ιστορία της με ένα νέο κρεοπωλείο-ψητοπωλείο στη Βάρη, που μάλιστα η φίρμα το χαρακτηρίζει ως “mega”. Όλα τα κρεατικά και τα παρασκευάσματα που διατίθενται στο κρεοπωλείο και το εστιατόριο φυσικά προέρχονται από την πρότυπη φάρμα τους στη Φθιώτιδα, όπου εφαρμόζονται πρακτικές ήπιας και φυσικής εκτροφής, ενώ στη νοστιμιά των κρεάτων συμβάλλουν τα αρωματικά χόρτα, που καλλιεργούνται γι’ αυτό τον σκοπό εκεί.

Η φίρμα πλέον περνάει σε μια νέα φιλοσοφία, με μειωμένες (έως και 30%) τιμές στα προϊόντα κρέατος, αύξηση της παραγωγής της, καθώς και μια νέα σειρά έτοιμων παρασκευασμάτων κρέατος, όπως μας πληροφορεί. Στο deli του καταστήματος θα βρίσκουμε προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη τη χώρα, σε αξιοσημείωτη ποικιλία.

Η Βάρη υποδέχεται τη Φάρμα Μπράλου

Πέρα από αυτά, δημιούργησαν πλέον δικό τους πρότυπο τυροκομείο για την παρασκευή των γαλακτοκομικών τους προϊόντων και αύξησαν την παραγωγή γάλακτος.

Στις νέες ράτσες ζώων που εκτρέφονται στη φάρμα συναντάμε το μαύρο κοτόπουλο Arman Cemani από την Ινδία, το χοιρινό mangalica από την Ουγγαρία καθώς και τα μοσχάρια Red Aberdeen Angus από τη Σκωτία.

Το ψητοπωλείο θα ανοίξει το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, βέβαια, λειτουργούν και τα καταστήματα Κολωνακίου και Κηφισιάς.

Λεωφόρος Ευελπίδων 145, Βάρη | 21 0890 0054

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.