Follow us

«Anassa Moments», bio ροφήματα σε πρωτοπόρα συσκευασία

«Anassa Moments», bio ροφήματα σε πρωτοπόρα συσκευασία

Την Anassa Organics τη γνωρίζουμε για τα απολαυστικά ροφήματά της από ελληνικά αρωματικά φυτά βιολογικής καλλιέργειας εξαιρετικής ποιότητας, σε πολύ κομψό περιτύλιγμα. Η πιο πρόσφατη σειρά Anassa Moments, διατηρώντας βέβαια την ποιότητα της πρώτης ύλης, προσφέρεται σε μια καινοτόμο συσκευασία, έτοιμη για χρήση: ατομικές μερίδες σε φακελάκια μέσα στο φίλτρο τους, μαζί με ένα ξύλινο ραβδάκι για να στηρίζεται όταν βυθίζεται στην κούπα, το οποίο μάλιστα έχει κατοχυρωθεί ως βιομηχανικό σχέδιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πρόκειται για μια σειρά δέκα ροφημάτων, μονοποικιλιακών και μειγμάτων, που βγάζoυν έντονα το άρωμα και τη φρεσκάδα των βοτάνων τους. Τσάι του βουνού, λουίζα, μέντα, χαμομήλι, μάραθος και μείγματα με στοχευμένη δράση, σαν το Pure Symmetry (μέντα, μελισσόχορτο, φασκόμηλο, χαρούπι) για απώλεια βάρους, ή το αντιοξειδωτικό Pure Defence (τσάι βουνού, κυνόδορο, δίκταμο, φλισκούνι), το Pure Happiness (τσάι βουνού, μέντα, φασκόμηλο, μελισσόχορτο) για αποτοξίνωση και τόνωση και το χαλαρωτικό Pure Peace ( λεβάντα, ματζουράνα, τίλιο, μελισσόχορτο). Nα σημειώσουμε, ότι η σειρά έχει επανειλημμένα βραβευτεί με τα έγκυρα Grate Taste Awards.

Τα βρίσκουμε σε μεγάλα s/m και σε deli.

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;