ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μουσταλευριά «Κωσταρέλου»

Μουσταλευριά «Κωσταρέλου»

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η μουσταλευριά του «Κωσταρέλου» γίνεται ανάρπαστη από τους λάτρεις του είδους. Η παλιά οικογενειακή συνταγή με φρέσκο μούστο από τα Μεσόγεια, σιμιγδάλι και ελληνικό αμύγδαλο, δεν αλλάζει: άρωμα τονισμένο, που παραπέμπει σε γλυκό σταφύλι, υφή βελούδινη, απολαυστική. Γεύση σπιτική, συμπυκνωμένου σταφυλιού, με ισορροπημένη γλυκύτητα και το χοντροσπασμένο αμύγδαλο να κάνει παιχνίδι με την τραγανή υφή του. Επίσης, δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη. Συνήθως είναι διαθέσιμη μέχρι αρχές Νοεμβρίου.

Την βρίσκουμε στα καταστήματα του «Τυροκομείου Κωσταρέλου» στο Μαρκόπουλο, στα Βρηλίσσια, στο Κολωνάκι, στην Παλλήνη, στο Πόρτο Ράφτη και στο Golden Hall στο Mαρούσι. (www.kostarelos.gr)

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.