ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής

Το αβγό είναι ένα τρόφιμο απαραίτητο και αγαπημένο σε κάθε μορφή του, κατ’ εξοχήν ευαίσθητο, γι’ αυτό η προέλευσή του μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, καθώς επηρεάζει την υγιεινή αλλά και τη γεύση του.

Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής

Με ενδιαφέρον, λοιπόν, υποδεχόμαστε τα Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής, που υπόσχονται ποιότητα και γεύση σ’ ένα προϊόν που αφορά την καθημερινή διατροφή μας.

Όσο πιο κοντά στον φυσικό τρόπο ανάπτυξης, τόσο καλύτερα είναι τα αυγά που καταναλώνουμε και τα Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής προέρχονται από κότες που μεγαλώνουν ελεύθερα σε ορεινές φάρμες των Ιωαννίνων και τρέφονται με επιλεγμένο καλαμπόκι (διατροφή πιστοποιημένη από την Agrocert). Την ποιότητά τους εγγυάται η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε., μια οικογενειακή εταιρεία με μακρά ιστορία, που έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις της Ελλάδας στην παραγωγή αβγών, με αυστηρά συστήματα αυτοελέγχου.

Τα Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής φθάνουν στα σημεία πώλησης σε 24 ώρες από την παραγωγή τους και έχουν διάρκεια ζωής 28 ημέρες. Η άμεση διανομή τους μέσω του οργανωμένου δικτύου του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», εξασφαλίζει ότι φτάνουν πραγματικά φρέσκα στους καταναλωτές.

Τα βρίσκουμε σε σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.