Follow us

Νέες κάψουλες freddo από τη Nespresso

Νέες κάψουλες freddo από τη Nespresso

Ο σωστός freddo απαιτεί ειδικά μελετημένο χαρμάνι, κατάλληλο να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του με τον συγκεκριμένο τρόπο παρασκευής. Με αυτό κατά νου, η Nespresso κυκλοφόρησε δυο νέες κάψουλες για freddo, στη σειρά barista creations, που καλύπτουν διαφορετικά γούστα.

Ο Freddo Delicato είναι αναζωογονητικός, φρουτένιος, με ελαφρύ καβούρδισμα, ντελικάτος. Συνδυάζει έναν φρουτώδη καφέ arabica από την Κένυα με ινδονησιακό Java, για ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Ο Freddo Intenso απευθύνεται σε όσους προτιμούν τις πιο έντονες γεύσεις, με βαθύ καβούρδισμα και νότες ψημένων δημητριακών και ξύλου. Είναι ένα χαρμάνι καφέδων arabica από το Περού και από την Ινδονησία, με διαδικασία split roasting, που διατηρεί το φρούτο και τη γλυκύτητα των ποικιλιών.

Για έναν σωστό freddo βάζουμε 3-4 παγάκια στο ποτήρι, εκχυλίζουμε 2 κάψουλες από τον καφέ μας και προσθέτουμε στο τέλος 2-3 παγάκια ακόμα. Αν θέλουμε ζάχαρη, την προσθέτουμε μετά την εκχύλιση του καφέ, κατά προτίμηση σε σιρόπι. Για freddo cappuccino, σκεπάζουμε με κρύο αφρό γάλακτος.

Ημ/νια δημοσίευσης: 03/06/20

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;