ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Νέες κάψουλες freddo από τη Nespresso

Νέες κάψουλες freddo από τη Nespresso

Ο σωστός freddo απαιτεί ειδικά μελετημένο χαρμάνι, κατάλληλο να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του με τον συγκεκριμένο τρόπο παρασκευής. Με αυτό κατά νου, η Nespresso κυκλοφόρησε δυο νέες κάψουλες για freddo, στη σειρά barista creations, που καλύπτουν διαφορετικά γούστα.

Ο Freddo Delicato είναι αναζωογονητικός, φρουτένιος, με ελαφρύ καβούρδισμα, ντελικάτος. Συνδυάζει έναν φρουτώδη καφέ arabica από την Κένυα με ινδονησιακό Java, για ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Ο Freddo Intenso απευθύνεται σε όσους προτιμούν τις πιο έντονες γεύσεις, με βαθύ καβούρδισμα και νότες ψημένων δημητριακών και ξύλου. Είναι ένα χαρμάνι καφέδων arabica από το Περού και από την Ινδονησία, με διαδικασία split roasting, που διατηρεί το φρούτο και τη γλυκύτητα των ποικιλιών.

Για έναν σωστό freddo βάζουμε 3-4 παγάκια στο ποτήρι, εκχυλίζουμε 2 κάψουλες από τον καφέ μας και προσθέτουμε στο τέλος 2-3 παγάκια ακόμα. Αν θέλουμε ζάχαρη, την προσθέτουμε μετά την εκχύλιση του καφέ, κατά προτίμηση σε σιρόπι. Για freddo cappuccino, σκεπάζουμε με κρύο αφρό γάλακτος.

Ημ/νια δημοσίευσης: 03/06/20

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.