Follow us

Το 2ο Bio festival ανανεωμένο τον Μάιο στην Τεχνόπολη

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι, το Bio festival επανέρχεται 8-10 Μαΐου, με περισσότερες συμμετοχές και νέους τομείς, όπως τα vegan προϊόντα.

Το 2ο Bio festival ανανεωμένο τον Μάιο στην Τεχνόπολη

Τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα κερδίζουν όλο και περισσότερους φίλους, καθώς οι healthy επιλογές αποτελούν παγκόσμια τάση. Η επιτυχία του πρώτου Bio festival οδηγεί φέτος σε μια ανανεωμένη έκθεση, με ακόμα καλύτερη οργάνωση, πιο πλούσιες εκδηλώσεις και περισσότερους εκθέτες από όλη τη χώρα, που απευθύνεται σε επαγγελματίες και καταναλωτικό κοινό. Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολλούς, στοχευμένους επαγγελματίες του χώρου και να προωθήσουν τα προϊόντα τους, ενώ το κοινό θα μπορεί και να τα προμηθευτεί απευθείας από τον εκθέτη στο φεστιβάλ.

Στο φετινό 2ο Bio festival, μεταξύ των 150 και πλέον εκθετών, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε 3.500 τ.μ., έχουν δηλώσει το «παρών» και 4 Περιφέρειες της χώρας (Αττική, Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη) ενώ αναμένονται και πολλές ακόμα, γεγονός που δίνει πρόσθετο ενδιαφέρον στην εκδήλωση. Ακόμα, πέρα από τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα, φέτος μια μεγάλη πτέρυγα της Τεχνόπολης θα είναι αφιερωμένη στον ανερχόμενο τομέα των vegan προϊόντων, που ενδιαφέρει ιδιαίτερα και τους επαγγελματίες της εστίασης, αλλά και ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και μια σειρά από παρουσιάσεις, επιδείξεις, workshops και live cooking shows, που θα πραγματοποιηθούν από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, με στόχο να αναδείξουν την κουλτούρα των βιολογικών προϊόντων στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, αλλά και να ενημερώσουν τους επαγγελματίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.biofestival.gr.

Ν.Γ.

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;