Follow us

Tα σκεύη “όλα σε ένα” ταιριάζουν στο εξοχικό

Η γνωστή και συνώνυμη με το “αντικολλητικό” γαλλική Tefal λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά μια σειρά πραγματικά καινοτόμα, που σου επιτρέπει με το ίδιο σκεύος να μαγειρεύεις από την εστία στο φούρνο, να σερβίρεις, να διατηρείς στο ψυγείο και μερικά ακόμα…

Tα σκεύη “όλα σε ένα” ταιριάζουν στο εξοχικό

Η στιγμή που βλέπεις ότι τα σκεύη μαγειρέματος πλησιάζουν να κάνουν κατάληψη στην κουζίνα και συγχρόνως διαπιστώνεις ότι κάποια από αυτά σπάνια τα χρησιμοποιείς, έρχεται, αργά ή γρήγορα, για όλους. Όσο λιγότερα και πρακτικά, τόσο το καλύτερο. Αν στο ίδιο σκεύος μπορείς να τηγανίσεις, να μαγειρέψεις και να ψήσεις στο φούρνο, θα το κάνεις καθημερινό σου gadget. Αν, το ίδιο σκεύος μπορείς να το βάλεις στο πλυντήριο ή να το αποθηκεύσεις αφαιρώντας του εύκολα το χερούλι, θα το λατρέψεις! Εδώ είναι, που η σειρά Ingenio expertise της Tefal έχει χτυπήσει διάνα.

Tα σκεύη “όλα σε ένα” ταιριάζουν στο εξοχικό
To "μαγικό" χερούλι

Οι καινοτομίες είναι πολλές, αλλά η βασική ονομάζεται “αποσπώμενη λαβή”: ένα χερούλι πραγματικό εργαλείο, που στερεώνεται άψογα στο κάθε σκεύος με ένα “κλικ” και μπορεί να σηκώσει μέχρι 10 κιλά βάρος. Αγοράζεις ένα, που ταιριάζει σε όλα τα σκεύη της σειράς. Το χρησιμοποιείς όταν μαγειρεύεις ή τηγανίζεις στο μάτι της κουζίνας, το αφαιρείς για να βάλεις το ίδιο σκεύος στο φούρνο, στο πλυντήριο πιάτων, να σερβίρεις το φαγητό ή να το διατηρήσεις στο ψυγείο, να κρύψεις το σκεύος στο ντουλάπι. Είναι το εργαλείο-κλειδί που κάνει πολύ πρακτική τη σειρά Ingenio.

Πάμε παρακάτω. Τα σκεύη έχουν το σωστό βάρος για σταθερότητα και ασφαλές μαγείρεμα και καθαρίζονται πολύ εύκολα, χάρη στην ιδιαίτερα ανθεκτική επίστρωση titanium excellence. Είναι σχεδιασμένα ώστε να χρησιμεύουν για πολλά είδη μαγειρέματος και διαθέτουν γυάλινα καπάκια, που εφαρμόζουν τέλεια. Διαθέτουν την ένδειξη Thermospot, που σου επιτρέπει να ξέρεις πότε το σκεύος έχει θερμανθεί και ταιριάζουν με όλες τις εστίες (επαγωγικές, υγραερίου, ηλεκτρικές και αλογόνου). Τηγάνι βαθύ 26 εκ. που κάνει και για μαγείρεμα, κατσαρολάκια και τηγάνια σε πολλά μεγέθη. Υπάρχουν και τα πλαστικά καπάκια τους, για διατήρηση του φαγητού στο ψυγείο. Όλα αγοράζοντα ξεχωριστά, οπότε κάνει κανείς τους συνδυασμούς του.

Τα βρίσκω ιδανικά ακόμα περισσότερο για ένα εξοχικό, όπου συνήθως οι χώροι είναι πιο περιορισμένοι και η λύση “ένα για πολλά” καθώς και η εύκολη αποθήκευση, σου λύνουν τα χέρια.

www.tefal.gr

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;