Follow us

Τα Pyrex μπήκαν στην πρίζα!

Η διεθνής διανομή των πρώτων ηλεκτρικών μικροσυσκευών της Pyrex ξεκινά από την Ελλάδα, τιμώντας μια πολύχρονη επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρεία Μπενρουμπή…

Τα Pyrex μπήκαν στην πρίζα!

Ήταν το 1959, που η ελληνίδα νοικοκυρά έβαλε για πρώτη φορά στο φούρνο της γυάλινο σκεύος και με καμάρι παρουσίασε στο τραπέζι το φαγητό της μέσα στο ίδιο -μια καινοτομία που θα γινόταν γρήγορα καθημερινότητα. Πάνε 57 ολόκληρα χρόνια! Κανείς δεν φανταζόταν τότε, ότι το Pyrex θα γινόταν απαραίτητο σε μια κουζίνα όσο και η κατσαρόλα και από όνομα φίρμας θα κατέληγε να χαρακτηρίζει οποιοδήποτε πυρίμαχο σκεύος εμφανίζεται μέχρι σήμερα ("βάλ' το σ΄ένα πυρέξ και στο φούρνο"). Είναι εντυπωσιακό ότι μέχρι το 2015 (που η Μπενρουμπή, γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της), είχε ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 2,5 εκατομμύρια πυράντοχων σκευών στην Ελλάδα!

Έτσι, δεν ακούγεται και τόσο παράξενο που η Pyrex international ανέθεσε φέτος στον επιτυχημένο συνεργάτη της τη δημιουργία, ανάπτυξη και παγκόσμια διανομή μιας γκάμας ηλεκτρικών μικροσυσκευών υψηλής ποιότητας και εξαιρετικού design, με τη σφραγίδα Pyrex. Η διανομή τους ξεκίνησε μόλις πριν λίγες μέρες, με πρώτο σταθμό την Ελλάδα, για να βρεθεί, σύντομα, στις αγορές όλης της Ευρώπης και στη συνέχεια στις πάνω από 100 χώρες όπου διανέμεται η μάρκα.

Τα Pyrex μπήκαν στην πρίζα!

Η γκάμα των ηλεκτρικών συσκευών Pyrex απαρτίζεται από τις σειρές Gold, Luxx και Serie Pro και περιλαμβάνει όλες τις μικροσυσκευές που κάνουν εύκολη την καθημερινότητά μας, ενώ συγχρόνως αποτελούν στολίδι για την κουζίνα: μίξερ, βραστήρες, καφετιέρες φίλτρου, σαντουϊτσιέρες, multi, blender, αρτοπαρασκευαστή, πολυκόφτη, ζυγαριές, συσκευή για αφρόγαλα. Σε όλες έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στον εργονομικό σχεδιασμό, στα δυνατά μοτέρ και, βέβαια, στην εμφάνιση -η σειρά gold είναι extra λουσάτη.

Tις ηλεκτρικές συσκευές Pyrex τις βρίσκουμε στα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών.
Πληροφορίες στη Μπενρουμπή, Αγίου Θωμά 27, Μαρούσι, τηλ. 210 6156400.

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;