Follow us

Μαγικό Γιαουρτολέμονο με Άρωμα Κανέλας

Γιαουρτολέμονο με υπέροχη, έντονα αρωματική βελούδινη κρέμα, που γίνεται με ένα ανακάτεμα.

ΜΑΓΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΛΕΜΟΝΟ

Υλικά

1 πακέτο μπισκότα κανέλας θρυμματισμένα

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό

1 ζαχαρούχο γάλα

χυμό από 1 λεμόνι

ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα και τον χυμό του λεμονιού μέχρι να πάρουμε μια λεία κρέμα.

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα με ένα δυο πατήματα του κουμπιού στο μούλτι: δεν θέλουμε να γίνουν εντελώς πούδρα.

Παίρνουμε τα ποτήρια που προτιμάμε, στρώνουμε μια λεπτή στρώση μπισκότο στη βάση τους και συνεχίζουμε με στρώσεις κρέμας - μπισκότου, τελειώνοντας με κρέμα.

Σερβίρουμε αμέσως, με ξύσμα λεμόνι για το ντεκόρ, ή συντηρούμε το γλυκό στο ψυγείο για μία με δύο μέρες.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.